Neler Yeni

Kamerası güzel telefon önerir misiniz?

Turkmangg123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Bütçe
35000
Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir. Yurtdışı kesinlikle istemiyorum

Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir
kaçak telefon sizin için sıkıntı olmayacaksa xiaomi 14 ultra bu fiyata rakipsiz bence.

Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir
yd iphone 16 pro alabilirsin

Reisler yazmayı unutmuşum. Yd istemiyorum
xiaomi 14t pro olabilir hocam.
huawei pura 70 olabilir hatta fiyat bandındaki en iyi kameraya sahip olabilir ama işlemcisi fiyatına göre çok düşük hocam haberiniz olsun.
realme gt6 olabilir

Samsung S24 Plus

Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir. Yurtdışı kesinlikle istemiyorum
sırf kamera diyorsanız huawei pura 70 rakipsiz hocam

Yurt içi olarak az daha yüksek fiyata S24+ var ancak S24 FE ile arasında da fiyat farkı var. QHD-LTPO ekran, +4 GB RAM, daha iyi tasarım, 45 W hızlı şarj gibi özellikler gerekli mi değil mi konusu kullanıcıya göre değişiyor. 35k fiyata Mi 14T Pro var ancak hem yazılımı hem de kamera performansı methedilen veya ilk akla gelenlerden değil. Tam olarak memnun olmak için 50k üstü gerekiyor denebilir. 35k civarı arada kalıyor.

Geri