Neler Yeni

İphone 15 pro vs 15 pro max vs 16

TheRio241

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda iPhone 13 kullanmaktayım 3-4 senedir. İlk çıktığında almıştım 2 kere pili değişti artık performans olarak da cihaz bana yetmiyor, bu telefonu satmamla birlikte 55-60 bin TL bütçem oluyor. 2.el 15 Pro ya da Pro Max düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı ya da sıfır al derseniz düz iPhone 16 almak mantıklı mı, ekranı 60 Hz diye pek sıcak bakmıyorum ama sizin tavsiyeleriniz ne olurdu?

Büyük bir cihaz kullanmak istiyorsanız kesinlikle 15 pro max üstelik pil performansı diger modellere göre daha iyi

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda iPhone 13 kullanmaktayım 3-4 senedir. İlk çıktığında almıştım 2 kere pili değişti artık performans olarak da cihaz bana yetmiyor, bu telefonu satmamla birlikte 55-60 bin TL bütçem oluyor. 2.el 15 Pro ya da Pro Max düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı ya da sıfır al derseniz düz iPhone 16 almak mantıklı mı, ekranı 60 Hz diye pek sıcak bakmıyorum ama sizin tavsiyeleriniz ne olurdu?
15 Pro max batarya ve ekran konusunda çok güzel ancak bana kalırsa çok büyük. 16 yerine 15 pro bence daha mantıklı eğer ki temiz ve pili iyiyse. 16 Kullanmıştım ilk çıktığında bence güzeldi 13'ten geçtiğim için 60hz olayı beni rahatsız etmedi. 15 pro 16'ya göre daha premium bir cihaz ve kamera olarak bir tık daha önde diye biliyorum. Fakat işte 16'da sıfır ve daha yeni.

Net 15 Pro Max.

Pil üzmesin diyorsan kesinlikle 15 Pro Max al. Büyük telefon falan evet ama maksimum birkaç haftaya alışırsın.

15 Pro Max

15 pro veya 16 alırsan yanında powerbankle gezersin kendimden biliyorum hiç gerek yok. Pro Max veya plus tercih edilmeli minimum.

Geri