Hiç bişe belli değil bu resme göre
Valla bende sırf standı var falan diye 1450 lira para verdim aj159 pro ya . Bakıp göreceğim...ikisi arasında kararsız kaldım kullananlar varsa öneri yapabilir mi veya 1500 tl bandına ne önerirsiniz
Yok sarı siteden aldım salı gelcek inşallah . Aldığım adamda beyazı da vardı sanki .şuan ürün elinde mi
temudan alan oluyorda temuda çok karışık geldi bana. aldığınız linki atar mısınız
hocam ben 8k sarj istasyonuyla sadece fareye 1870 tl ödedim vergiyle birlikte. daha uyguna bulamadım zamlandı sanırımbende temudan getirten birisinden aldım klavye ve fare şeklinde ikisine 1500 tl şeklinde bi alışveriş oldu. Çok beğendim ürünleri güzel fare daha şuana kadar hiç sıkıntı yapmadı, yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Tek kötü yanı diyebileceğim altındaki dpi ve bt/2.4g butonları sağlam değil sağa sola çevirince takır tukur ses yapıyor. O problemi de bi karton parçasıyla sıkıştırarak çözdüm.
bazı şeyleri takip etmek lazım bende temuya geldiği zaman stoklara yetişememiştim 2. el pahalı olmadan aldım. Gerçi aldıktan sonra stokları yenilediler yine de ikisine çok güzel fiyata anlaştım. Yeni getirtildiği belliydi, satan kişinin daha pahalı model ürünleri varmış merakından sipariş etmiş.hocam ben 8k sarj istasyonuyla sadece fareye 1870 tl ödedim vergiyle birlikte. daha uyguna bulamadım zamlandı sanırım