Neler Yeni

F/P gamepad önerisi lazım.

drakathx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
815
Bütçe
5000
FPS simülasyon oyunları başlıca ets2 asetto Forza the crew vb. Oyunlarda kullanmak için f/p kaliteli gamepad lazım. Aklımda Xbox 9.nesil gamepad var ama kimisi teknolojisi eskidi diyor ondan daha iyileri var diyor ne alabilirim. Masaüstü PC de kullancam Bluetooth ile.

FPS simülasyon oyunları başlıca ets2 asetto Forza the crew vb. Oyunlarda kullanmak için f/p kaliteli gamepad lazım. Aklımda Xbox 9.nesil gamepad var ama kimisi teknolojisi eskidi diyor ondan daha iyileri var diyor ne alabilirim. Masaüstü PC de kullancam Bluetooth ile.
Bu üç modeli tavsiye ederim kullanan arkadaşlarımdan da bir sorunlarını görmedim ;

Son düzenleme:
Bu üç modeli tavsiye ederim kullanan arkadaşlarımdan da bir sorunlarını görmedim ;

Başkan öneri var mı alternatif

machenike g1 pro bakabilirsin sahibindenden sıfır kapalı kutuları satılıyor halleffectli tatlı fp bir ürün drift yapacak marka ürünlere o kadar para baymana gerek yok

Hocam gamesir cyclone 2 varken Manba one varken Xbox kolu pusat clutch falan sakın sakın asla yaklaşmayın bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bahsettiğim iki koldan benim seçimim cyclone 2 olur ama gene de manba one da güzel bir koldur, üstünde ekran olması sizin için daha iyi olacaksa tercih edebilirsiniz. Stick driftleri olmayan, xboxtan daha hassas, tetik kilidi ile fps tetik kilidi yokken yarış oyunlarında muazzam performans veren ve pcye tam uyumlu kollar ikisi de. Aynı zamanda gecikme süreleri de çok düşük. Tam istediğiniz kollar bu fiyat aralığında bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer 6.5 veririm derseniz flydigi vader 4 pro var. Onun da artısı stick tension ayarlama aynı xbox elite series 2de olduğu gibi ama hall effect oluşu ve malzeme kalitesi faha iyi

benim önerim gulikit kingkong 3 max olur hd rumble olduğundan ötürü ama biraz daha çıkarsan ekstra 1.5k gibi kesinlikle bu işin piri olan flydigiden vader 4 pro öneririm linkleri saldım aşağıya bakarsın aklında soru varsa sorabilirsin

benim önerim gulikit kingkong 3 max olur hd rumble olduğundan ötürü ama biraz daha çıkarsan ekstra 1.5k gibi kesinlikle bu işin piri olan flydigiden vader 4 pro öneririm linkleri saldım aşağıya bakarsın aklında soru varsa sorabilirsin

Xbox 9.nesile göre ne gibi artı özellikleri var hocam? Bu önerdiklerinizin birde fantech shooter lll nasıl hocam wraith de satılıyor du sanırım?

Kk3max daha ucuza satılıyor gaming gen trde

Kk3max yeni bir markamı hocam gaming gen tr satışa getirdi markayı? Nasıl kalite falan.
Gulikit markasının kk3 max modeli. Gulikit baya bilindik ve kendi joystick modüllerini üreten ve aynı zamanda bunlarım ayrıca ps5/xbox gibi kollara taktırılabilen versiyonlarını yapan bir firma. Kaliteli bir marka yani. Ama bence 3000 TL'ye gamesir cyclone 2 daha güzeldir benim daha çok hoşuma gidiyor

Geri