PC için gamepad önerisi.

Farklı forumlarda nasıl alınması gerektiği yazıyordu

Cyclone 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı forumlarda nasıl alınması gerektiği yazıyordu

Gizaladan alabilirsin

Cyclone 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gizaladan alabilirsin
Başka ne alınabilir ona göre karar vermek istiyorum aralarında karşılaştırma yapıp seçim yapacağım.

Ets2 asetto Forza rocket league crew beamng vb. Yarış simülasyonu oyunları için özellikle gamepad arıyorum. F/P indirimli kampanyalı neler alınabilir? İyzico var.
f/p bulmak gamepadlerde biraz zorlar seni iyi bir ps4 kolu aldım sanırsın 6 ay sonra bozulur eğer ciddi anlamda seni zorlamayacak ve hiç uğraştırmayacak gamepad arıyorsan xbox 9.nesil öneririm evet şuan pahalı ama ülkemiz pahalı artık yapacak bişey yok benim 2 sene önce aldığım gamepad 600tl iken şuan en düşüğü 2600 civarında yani gidip çakma veya orjinaline birebir yakın almaktansa git orjinal al bi kere para ver bir daha uğraşma 3 taksitle al rahatını yaşa

bu arada assetto corsa ve ets2 ile gamepadden oynanmaz onlar direksiyon seti ile oynanır sadece denediğim için biliyorum kanser eder seni gamepadle ets2 ve asetto oynamak . onun haricinde rocket league , the crew 2,forza beamng , vb yarış yunlarındaçok eğlenceli attığım xbox konsolu ile oynamak . bu arada steam nickim Jesllow oynamak istersen ekle beni saydığın tüm oyunları oynuyorum . steam den bulamaz isen beni arkadaşlık kodum : 314558943

f/p bulmak gamepadlerde biraz zorlar seni iyi bir ps4 kolu aldım sanırsın 6 ay sonra bozulur eğer ciddi anlamda seni zorlamayacak ve hiç uğraştırmayacak gamepad arıyorsan xbox 9.nesil öneririm evet şuan pahalı ama ülkemiz pahalı artık yapacak bişey yok benim 2 sene önce aldığım gamepad 600tl iken şuan en düşüğü 2600 civarında yani gidip çakma veya orjinaline birebir yakın almaktansa git orjinal al bi kere para ver bir daha uğraşma 3 taksitle al rahatını yaşa

bu arada assetto corsa ve ets2 ile gamepadden oynanmaz onlar direksiyon seti ile oynanır sadece denediğim için biliyorum kanser eder seni gamepadle ets2 ve asetto oynamak . onun haricinde rocket league , the crew 2,forza beamng , vb yarış yunlarındaçok eğlenceli attığım xbox konsolu ile oynamak . bu arada steam nickim Jesllow oynamak istersen ekle beni saydığın tüm oyunları oynuyorum . steam den bulamaz isen beni arkadaşlık kodum : 314558943
Hocam cyclone 2 hem ölü bölge hem hassasiyet hem de ömür açısından çok daha iyi bir kol, Xbox 9. Nesilin stick ve trigger teknolojisi eski aynı zamanda bağlantıda yenileme hızı daha düşük gecikmesi kablolu ve kablosuz daha yüksek

Bro ben zaten heves geldi mi sürekli ya g29 alıyorum yada Xbox 9.nesil gamepad heves bitince elden çıkarıyorum indirimli zamanlarda aldığım için satarken zararsız satıyorum da heves ettim yine bu arada hepsini Xbox 9.nesille oynadım sorun yaşamadım ama direksiyon setiyle ayrı tatlı güzel oluyor oda ayrı güzel. Sanırım yine 9.nesil alacağım.😂 1800 1900 e gelecek heves biterse kayıpsız yine satarım artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,279
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri