F/P gamepad önerisi lazım.

Kk3max daha ucuza satılıyor gaming gen trde

Pro ile Max'ı karıştırıyorsun max satışta yok

1746610159721.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox 9.nesile göre ne gibi artı özellikleri var hocam? Bu önerdiklerinizin birde fantech shooter lll nasıl hocam wraith de satılıyor du sanırım?
Başlangıç olarak f/p diyebiliriz fantech shooter 3'e ama saydıklarım daha iyi cihazlar, xboxa göre çok fazla artıları var nereden başlasam bilmiyorum hall effect olmasından micro switchlere 6 yönlü hareket sensöründen yazılım desteğine ekstra macro butonlar turbo modlar vs.

Son düzenleme:
Pro ile Max'ı karıştırıyorsun max satışta yok

Alıntıyı görüntüle

Başlangıç olarak f/p diyebiliriz fantech shooer 3'e ama saydıklarım daha iyi cihazlar, xboxa göre çok fazla artıları var nereden başlasam bilmiyorum hall effect olmasından micro switchlere 6 yönlü hareket sensöründen yazılım desteğine ekstra macro butonlar turbo modlar vs.
Cyclone 2 alayım diyorum hocam amazonda gizala satıyor olurda beğenmez işlem iade ederim diye düşündüm ama 2 ürün var biri T4 biri normal cyclone 2 diye yazıyor birinde stand gözüküyor diğerinde usb dongle gözüküyor

ben mesajı atarken de yoktu maalesef ondan farklı siteden attım
Evet ama connectte çok pahalı malesef, bence o fiyatı hak eden bir kol değil hem kk3 pro hem de kk3 max. Machenike yakın zamanda yeni ürünler getirdi gank aracılığıyla onlar ve gamesir ürünleri şu anda daha mantıklı duruyor bence

Cyclone 2 alayım diyorum hocam amazonda gizala satıyor olurda beğenmez işlem iade ederim diye düşündüm ama 2 ürün var biri T4 biri normal cyclone 2 diye yazıyor birinde stand gözüküyor diğerinde usb dongle gözüküyor
t4 modeli giriş segment ondan cyclone 2 almanız lazım öbür türlü cyclone 2 nin t4 diye bir özel modeli yok ikisi farklı modeller

Evet ama connectte çok pahalı malesef, bence o fiyatı hak eden bir kol değil hem kk3 pro hem de kk3 max. Machenike yakın zamanda yeni ürünler getirdi gank aracılığıyla onlar ve gamesir ürünleri şu anda daha mantıklı duruyor bence
abi emin ol elimde olsa bende connectten almam 3. parti gamepadlerin satıcıları fazla yok yoksa düzgün fiyata satılsa yurt dışına giden arkadaşımdan apex 4 almak yerine trden alırım :)

t4 modeli giriş segment ondan cyclone 2 almanız lazım öbür türlü cyclone 2 nin t4 diye bir özel modeli yok ikisi farklı modeller

abi emin ol elimde olsa bende connectten almam 3. parti gamepadlerin satıcıları fazla yok yoksa düzgün fiyata satılsa yurt dışına giden arkadaşımdan apex 4 almak yerine trden alırım :)
https://www.amazon.com.tr/GameSir-T...12435298f8525782121e197&qid=1746604364&sr=8-1 hangisi alınmalı hocam https://www.amazon.com.tr/GameSir-C...12435298f8525782121e197&qid=1746604364&sr=8-2

FPS simülasyon oyunları başlıca ets2 asetto Forza the crew vb. Oyunlarda kullanmak için f/p kaliteli gamepad lazım. Aklımda Xbox 9.nesil gamepad var ama kimisi teknolojisi eskidi diyor ondan daha iyileri var diyor ne alabilirim. Masaüstü PC de kullancam Bluetooth ile.
Gulikit KK3 Max
Gulikit KingKong3 Max
Monster Pusat Clutch
8bitDo Ultimate 2C Wireless
Machenike G5 Pro V2
BigBig Won Blitz 2
Game sir Cyclone 2

Yurtdışından uyguna bulursan Glocalzone araciliyla getirtebilirsin dışarıya çıkan akraba arkadaş falan yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri