Cpu sıcaklığı lolde 90 derece

Muffasa

80+
Reaksiyon skoru
14
yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var phantom spirit soğutucu kullanıyorum . pcyi açar açmaz goodbye dpi blitz gibi uygulamalar yükledim acaba mining vs mi yapıyorlar, işlemciyi yarenbilgisayar diye bir yerden almıştım nakitle sorun o mu acaba yardımcı olabilir misiniz. lolde 90 derece şuan pc . occt testinde extreme alıp yaptığımda 97 yi görmüştü 2 dk da.

Merhaba, CPU sıcaklık değeri yüksek, soğutucuyu söküp termal macun ve koruma bandı kontrolü yapın. Siz mi yaptınız montajı filan?

Daha dün phantom spirit taktım bilgisayara. İşlemci Lolde 25 derece 😀

Ya soğutucunun işlemciye temas eden kısmındaki jelatini sökmediniz ya da takamadınız.

Temas etmiyordur 90 imkansız

Jelatin sökülmemiş olabilir.
Temas etmiyor olabilir(Tam sıkılı değildir veya yamuk).
Fan dönmüyor olabilir(düşük ihtimal illaki kontrol etmişsinizdir yine de ekledim).

Merhaba, CPU sıcaklık değeri yüksek, soğutucuyu söküp termal macun ve koruma bandı kontrolü yapın. Siz mi yaptınız montajı filan?
montajı ben yaptım soğutucunun koruma bandını sökmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan dönmüyor olabilir(düşük ihtimal illaki kontrol etmişsinizdir yine de ekledim).
fan dönüyor

döndürmekte agüçlük çekene kadar döndürdüm fanı

bilgisayarı yeni açtım ve 75 derece şuan hiç normal değil ne yapmam gerekiyor işlemcinin kendisi bozuk vs olabilir mi

montaj sorunu gibi, soğutucuyu sök düzgünce tekrar tak

Montaj işleminde bir sorun mu var yoksa termal macunda mı var bi sıkıntı onu işlemcinin vidalarını söküp kaldırdığınız zaman anlayabiliriz.

kutudan çıkanın hepsini sıkmadın mı ?