AC Shadows Guncelleme Sonrasi Acilmiyor

Boran01

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaslar oyunu oynuyordum fakat guncellemeden sonra oyun baslamiyor steamden oynuyorum ve Türkce yama da var
arkadasim 2 kere sil yukle yapmis fakat yine ayni hata var

DataPC_boot_patch_02.forge reis Türkce yamadan kaynakli oyunun kurulu oldugu yerden bu dosyayi kaldir aciliyor oyun ama Turkce yama gidiyor malesef yeni surum gelmesi lazim

DataPC_boot_patch_02.forge reis Türkce yamadan kaynakli oyunun kurulu oldugu yerden bu dosyayi kaldir aciliyor oyun ama Turkce yama gidiyor malesef yeni surum gelmesi lazim
reis ben sildim açılmadı diyorki Steam Client Service diyor değisiklik yapmak istiyorumusun diyo hem evet hem hayırı denedim olmadı türkçe yamayıda sildim

hangi yamayı kullanıyordunuz aynı sorun bende de var elysium yamasını kullanıyordum ben

reis ben sildim açılmadı diyorki Steam Client Service diyor değisiklik yapmak istiyorumusun diyo hem evet hem hayırı denedim olmadı türkçe yamayıda sildim
Steamden oynuyorsan dosya bütünlüğü doğrulaması yap düzelecektir.

Sey di mcyama yükleyici burdan yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis onuda yaptım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmuyor ne yapcam oyunu başlat diyorum birden durdur gidiyor tekrar oyna diyor

Son düzenleme:
aranızda eğer yama için elysiumun ücretli çevirisini kullanan varsa sorun çözüldü, hataya uygun yama yayınladılar.

Reis benimki mc yama diye bisey sildim olmadi
olabilir yamayı güncellemedilerse eğer, yamayı ac shadows patchına uyumlu hale getirmeleri lazım. dilersin 50 TL'ye elysium yaması var sorunsuz çalışıyor ytd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,005
Üyeler
173,753
Son üye
pasakg
Geri