evet sorunum çözüldü sayende güncel yama bulabildin miDataPC_boot_patch_02.forge reis Türkce yamadan kaynakli oyunun kurulu oldugu yerden bu dosyayi kaldir aciliyor oyun ama Turkce yama gidiyor malesef yeni surum gelmesi lazim
reis ben sildim açılmadı diyorki Steam Client Service diyor değisiklik yapmak istiyorumusun diyo hem evet hem hayırı denedim olmadı türkçe yamayıda sildimDataPC_boot_patch_02.forge reis Türkce yamadan kaynakli oyunun kurulu oldugu yerden bu dosyayi kaldir aciliyor oyun ama Turkce yama gidiyor malesef yeni surum gelmesi lazim
Steamden oynuyorsan dosya bütünlüğü doğrulaması yap düzelecektir.reis ben sildim açılmadı diyorki Steam Client Service diyor değisiklik yapmak istiyorumusun diyo hem evet hem hayırı denedim olmadı türkçe yamayıda sildim
reis onuda yaptım olmadıSteamden oynuyorsan dosya bütünlüğü doğrulaması yap düzelecektir.
olmuyor ne yapcam oyunu başlat diyorum birden durdur gidiyor tekrar oyna diyorSteamden oynuyorsan dosya bütünlüğü doğrulaması yap düzelecektir.
aranızda eğer yama için elysiumun ücretli çevirisini kullanan varsa sorun çözüldü, hataya uygun yama yayınladılar.
Reis benimki mc yama diye bisey sildim olmadiaranızda eğer yama için elysiumun ücretli çevirisini kullanan varsa sorun çözüldü, hataya uygun yama yayınladılar.
olabilir yamayı güncellemedilerse eğer, yamayı ac shadows patchına uyumlu hale getirmeleri lazım. dilersin 50 TL'ye elysium yaması var sorunsuz çalışıyor ytdReis benimki mc yama diye bisey sildim olmadi