honor m7 pro-bir indirim yakalarsan xioami 15 ultra-s25+/ultraMerhaba telefon alacağım ama kararsızım genellikle iphone tarafıyım tip olarak falan hoşuma gidiyor ama hangi model olacağını bir türlü karar veremiyorum Samsung hakkında bir bilgim yok 70k en fazla zorlayabileceğim rakam illa yüksek bir fiyat olması gerektirmiyor F/P Güzel bir telefon olsun yeter 120Hz olsa güzel olur bu fiyat bandında kötü kamera olacağını zannetmiyorum hem oyun için hemde normal kullanım için önerilerinizi bekliyorum Androidde önerebilirsiniz tabi İphone'den iyi ise.
Samsung dışında başka androidleri tercih etmem gibi geliyor ya honor magic 7 pro'yuda çok tavsiye ettiler ama hem tipi hoşuma gitmedi hemde dediğim gibi samsung dışında bi android tercih etmek istemem bu fiyata.iPhone 16 Plus veya Xiaomi 15 Ultra. Daha ucuza isi halletmek istersen duz Xiaomi 15.
S24 Ultra alabilirsin o halde.Samsung dışında başka androidleri tercih etmem gibi geliyor ya honor magic 7 pro'yuda çok tavsiye ettiler ama hem tipi hoşuma gitmedi hemde dediğim gibi samsung dışında bi android tercih etmek istemem bu fiyata.