Öneri Kardeşime telefon alacağım 15-30 bandında telefon önerisi

Ama leş gibi kamera
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Les gibi kamera kismi Poco'nun X serisinde gecerli. F serisi Poco telefonlarin kamerasi, video cekimi haric yeterli. Fakat rakipleri olan S24 FE, Honor 200/200 Pro ve Xiaomi 14T/14T Prodan geride. Yani kamera isteyen biri Poco almamali cunku onunde bir ton secenek bulunuyor.

Bu kadar özelliğin üstüne gayet de iyi bir kamerası var. iPhone 13'den daha iyi kamerası.
Dogru 13'den iyi kamerasi.

Les gibi kamera kismi Poco'nun X serisinde gecerli. F serisi Poco telefonlarin kamerasi, video cekimi haric yeterli. Fakat rakipleri olan S24 FE, Honor 200/200 Pro ve Xiaomi 14T/14T Prodan geride. Yani kamera isteyen biri Poco almamali cunku onunde bir ton secenek bulunuyor.

Dogru 13'den iyi kamerasi.
Doğru yorum için teşekkürler. Bazıları gibi direkt leş demek yerine açıklama yapan birinin olması güzel. Kullanacak kişi üzerinden bakarsak konu sahibinin kardeşi kullanacağı için kamera kısmında zaten detayları fark edebilecek bir kamera kullanıcısı yok. Onu cezbedecek şeyler daha çok performans ve ekrandır bence. O yüzden F7 Pro iyidir diye düşünüyorum.

Merhaba iyi forumlar Kardeşime telefon alacağız öneri istiyorum Bütçemiz 15*25 aralığı gibi çok iyi işlemci olmasına gerek yok pubg oynamayacak sadece roblox vs basit oyunlar. Kamerasınında çok iyi olmasına gerek yok ama Xiaomi Poco tarzı istemiyorum onların arayüzleri güzel değil. aklımdaki telefonlar
S24 fe
Honor 200
Realme GT 6
Honor 200 güzeldir alınabilir

Bu bütçede 24FE alır geçerdim, pek alternatif bakmaya gerek yok.

Bu bütçede 24FE alır geçerdim, pek alternatif bakmaya gerek yok.
8 GB RAM'li telefona o kadar para verilmez. Minimum 12 GB olmali. Sebebine gelecek olursak su an 6 GB RAM'li Android telefonlar kullanilmayacak duzeydeyse 3-4 yil sonra aynisi 8 GB RAM'e olacak.

Xiaomi Poco almaya niyetim yok acikcasi agir performans gerektirexek oyunlar oynanmayacak Işlemcisi ortalama üstü Bataryası güzel giden verimli bir telefon ariyorum sadece

Xiaomi Poco almaya niyetim yok acikcasi agir performans gerektirexek oyunlar oynanmayacak Işlemcisi ortalama üstü Bataryası güzel giden verimli bir telefon ariyorum sadece
Honor 200 12/512 alabilirsin o zaman kardesin icin. Simdiden hayirli olsun.

S24FE bence piyasa değeri ve güncellemesi yüzünden en mantıklı seçenek.

Geri