Sadece saat ve hava durumu gösteriyor. Wifiden modeme bağlıyorsun. 192.168.1.** ipisi oluyor onunla ayarlarına giriyorsun felan. Ben fişini çektim. İnternetim saçmalamaya başlamıştı. Dedim modeme bağladık güvenlik açığı felan mı oldu acaba diye@valhalla hocam yanlış hatırlamıyorsam şu arkadaştan almıştınız gelince bir yorum yapcaktınız geldi mi?
Alıntıyı görüntüle
1000tl kredili hesap varsa banada verirmisjnizBu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL para kazan kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Almak istediğiniz kampanya tutarınıda belirtin.
600 TL (Puan Değişiyor)
700 TL (Puan Değişiyor)
800 TL (Puan Değişiyor)
900 TL (Puan Değişiyor)
1000 TL (Toplamanız gereken 50 Puan yada 60 Puan)
1800 TL (Toplamanız gereken 150 Puan)
Notlar:
1- Herkes istemesin. Özelden atılan mesajlara cevap yazmıyorum.
2- Yanlış anlaşılma olmasın, ben ücretsiz temu kredisi dağıtmıyorum.
3- Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hedeflenen puana ulaştığınızda hesabınıza ilgili tutar kadar kredi gelecek.
1800₺ olan varsa rica edebilir miyim.Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL para kazan kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
600 TL (Puan Değişiyor)
700 TL (Puan Değişiyor)
800 TL (Puan Değişiyor)
900 TL (Puan Değişiyor)
Notlar:
3- Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hedeflenen puana ulaştığınızda hesabınıza ilgili tutar kadar kredi gelecek.
Merhaba, varsa 1800 veya 1000 bende isterim.Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL para kazan kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
600 TL (Puan Değişiyor)
700 TL (Puan Değişiyor)
800 TL (Puan Değişiyor)
900 TL (Puan Değişiyor)
Notlar:
@valhalla hocam yanlış hatırlamıyorsam şu arkadaştan almıştınız gelince bir yorum yapcaktınız geldi mi?
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarda bir şey yaparken saate bakmak zor geliyor böyle hoş durmuşGünaydın, iyi haftasonları,
Evet geldi kurdum, hatta 1 saat olmadı kuralı
İlginçtir çok uzun zaman sonra evde biriken ürünlerden rastgele birine elimi attım bu çıktı
İçine mi doğdu nedir kardeşim, nerden haberin oldu dicem
Ürünü usb den bağladığında 1 dakika içinde DNS bağlantısı linki veriyor, ben pc den girdim gizli ağdan tanımlatıyor, kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorsun, internet seçimini ve şifreni girerek ürünü yerel ağına tanımlıyorsun, yerel ağ paylaşımı için onay istiyor, ben önce verdim ama işlemi bitirmesi ardından paylaşımları ağdan kapattım. Zaten baya sağlam güvenlik protokolleri yüklü evdeki server da.. Bişey yapabileceğini pek sanmıyorum ama teknoloji tabi bu bişey denmiyor.. Görselleri ekledim fikir vermesi açısından
Ürünün boyutunu şöyle düşün: İşaret parmağının maksimum 2 boğumu eninde ve boyunda..
1000tl kredili hesap varsa banada verirmisjniz
Gönderildi.Merhaba, varsa 1800 veya 1000 bende isterim.
Ağı nasıl kapattınız ? Ağı kapatınca hava durumu bilgilerine felan ulaşmaz ki.Günaydın, iyi haftasonları,
Evet geldi kurdum, hatta 1 saat olmadı kuralı
İlginçtir çok uzun zaman sonra evde biriken ürünlerden rastgele birine elimi attım bu çıktı
İçine mi doğdu nedir kardeşim, nerden haberin oldu dicem
Ürünü usb den bağladığında 1 dakika içinde DNS bağlantısı linki veriyor, ben pc den girdim gizli ağdan tanımlatıyor, kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorsun, internet seçimini ve şifreni girerek ürünü yerel ağına tanımlıyorsun, yerel ağ paylaşımı için onay istiyor, ben önce verdim ama işlemi bitirmesi ardından paylaşımları ağdan kapattım. Zaten baya sağlam güvenlik protokolleri yüklü evdeki server da.. Bişey yapabileceğini pek sanmıyorum ama teknoloji tabi bu bişey denmiyor.. Görselleri ekledim fikir vermesi açısından
Ürünün boyutunu şöyle düşün: İşaret parmağının maksimum 2 boğumu eninde ve boyunda..
Teşekkürler daha sonra 1800 çıkar belki böyle başlayayım1000 TL olanından gönderdim. 1800 TL tamamlamak için şansınız var ise 2 siparişte tamamlanır.
Ama 1000 TL tamamlamak daha kolay tek siparişte mümkün. İlk siparişi verip iptal ediyorsunuz, sonra 30dk içerisinde %8 geri iadesi ile tek seferde minumum 800 TL harcamaya tamamlanır.
Ağı nasıl kapattınız ? Ağı kapatınca hava durumu bilgilerine felan ul
UlaşmasınAğı nasıl kapattınız ? Ağı kapatınca hava durumu bilgilerine felan ulaşmaz ki.
Hocam kullanma imkanın oldu mu? Torku tam veriyor mu? Ben de almayı düşünüyorum bundan. Detaylı incelemen olduysa paylaşırsan sevinirim.Kafasına göre takılıyor. Benim bütün hesaplara anında geliyor, 1 hesabıma 1 saat sonra geliyor.
Dün 11 tane ürünüm gümrüğe girmişti bugün kargolardan dağıtımda smsleri yağıyor. Skynet Dhl ile de çalışıyor sanırım ondan bile sms geldi.
Bir kısmını teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alet taş gibi ve ağır. Kaliteli ürün. Bataryam olmadığı için kendi yaptığım ayarlanabilir güç kaynağı ile denedim. İlk başta çalışmayınca tırstım. Sonra 21V 10A gücüne ayarlayınca sorunsuz çalıştı. Sanırım bataryayı 5A felan almak lazım. 5A da son güçte çalışır mı onu da bilmiyorum.