O O OğuzKağan08 3 Aralık 2020 Hocam Drop Plus'ın ses kalınlaştırma özelliği filan var mı? Arkadaşım soruyor da ?
Poyraz Efendi 29 Kasım 2020 Drop plus aldım beklediğim gibi gelmezse gece evine harekat düzenleyecem kanka
Eskel 29 Kasım 2020 Flamer Gaming on Instagram 25K likes, 449 comments - Flamer Gaming (@flamer.gaming) on Instagram www.instagram.com
Flamer Gaming on Instagram 25K likes, 449 comments - Flamer Gaming (@flamer.gaming) on Instagram www.instagram.com
serdar baskan 22 Kasım 2020 kral drop plus kullanıyorum ya kablosu hep döne döne bükülüyor deli oluyorum
Glioma 11 Kasım 2020 Hocam selamlar. Rampage Drop Plus N11'de kuponla 345 TL oluyor. Sizce alınmalı mı? bazıları kulaklık geldiğinde cızırtı olduğunu söylüyor, sizde öyle bir şey oldu mu? Uzun süre kullanımda bozulma ihtimali var mı?
Hocam selamlar. Rampage Drop Plus N11'de kuponla 345 TL oluyor. Sizce alınmalı mı? bazıları kulaklık geldiğinde cızırtı olduğunu söylüyor, sizde öyle bir şey oldu mu? Uzun süre kullanımda bozulma ihtimali var mı?
ArdaM 4 Kasım 2020 Bu ay içerisinde düşük bütçede iddialı bir mouse'un incelemesi gelecek, henüz bana ulaşmadı ama 100 lira bütçe için çok kaliteli duruyor
Bu ay içerisinde düşük bütçede iddialı bir mouse'un incelemesi gelecek, henüz bana ulaşmadı ama 100 lira bütçe için çok kaliteli duruyor

Reaksiyonlar: ArdaM