Kaneki Ken 1 Mart 2022 @Harley Quinn❖ yine ban yemiş bu sefer neden yedi ve acaba bu seferde ban süresini fazla söyleyecek mi xd
@Harley Quinn❖ yine ban yemiş bu sefer neden yedi ve acaba bu seferde ban süresini fazla söyleyecek mi xd
Kaneki Ken 21 Şubat 2022 Kahramanlık Akademim ve Suikast Sınıfı mangaları yeniden basılacakmış çok şükür @Siri @Çağrı Yılmaz @stereohearts
Kahramanlık Akademim ve Suikast Sınıfı mangaları yeniden basılacakmış çok şükür @Siri @Çağrı Yılmaz @stereohearts
Kaneki Ken 19 Şubat 2022 @Siri @Çağrı Yılmaz @stereohearts suikast sınıfı 2. cilt nerden bulabilirim bir türlü bulamadım
Kaneki Ken 19 Şubat 2022 6 günlük bekleyişin ardından sonunda mangalarıma kavuştum hepsi 1. Cilt çünkü 2. Cilt stokları bitmiş üçününde
6 günlük bekleyişin ardından sonunda mangalarıma kavuştum hepsi 1. Cilt çünkü 2. Cilt stokları bitmiş üçününde
Kaneki Ken 17 Şubat 2022 https://twitter.com/x/status/1493966893245468673 Tokyo Revengers türkçe mangası geliyor sonunda ve kapaklar efsane olmuş yorumlarda fotoğrafı var. @Siri @Çağrı Yılmaz
https://twitter.com/x/status/1493966893245468673 Tokyo Revengers türkçe mangası geliyor sonunda ve kapaklar efsane olmuş yorumlarda fotoğrafı var. @Siri @Çağrı Yılmaz
Kaneki Ken 12 Şubat 2022 @Harley Quinn❖ hocam Bu öğe artık Topluluk Pazarı'nda satın alınamaz veya satılamaz yazan steam koleksiyon kartlarını ne yapabilirim?
@Harley Quinn❖ hocam Bu öğe artık Topluluk Pazarı'nda satın alınamaz veya satılamaz yazan steam koleksiyon kartlarını ne yapabilirim?
Kaneki Ken 6 Şubat 2022 @Alper Arıkan @Windows 10 Aşığıyım @Abdurrahman Avf araba modları kurup birkaç şey denedim nasıl olmoş?
@Alper Arıkan @Windows 10 Aşığıyım @Abdurrahman Avf araba modları kurup birkaç şey denedim nasıl olmoş?
Kaneki Ken 5 Şubat 2022 Birkaç şey denedim bu kadar oldu natural vision evolved + quant v 3.0 + libert cry map daha araba modları kurmadım sadece grafik modu ve harita modu @Alper Arıkan @Windows 10 Aşığıyım @Abdurrahman Avf
Birkaç şey denedim bu kadar oldu natural vision evolved + quant v 3.0 + libert cry map daha araba modları kurmadım sadece grafik modu ve harita modu @Alper Arıkan @Windows 10 Aşığıyım @Abdurrahman Avf

Reaksiyonlar: stereohearts ve Kaneki Ken