• 8 Şubat tarihinde yazdığım yazı eşeklik oldu, şu an Türkiye'de teknoloji forumu olarak bence DonanımArşivi ilk iki sırada rahat yer alır.
    Bu forum düzelene kadar kullanmam. Buranın moderasyonu kadar kötüsünü henüz görmedim :D
    milenix
    milenix
    kaani
    kaani
    @Mehmet Yılmaz reklam derken? Sizin sitenizdeki ilanımı sizin siteniz içerisindeki rehberimde paylaştım sadece. Bir başkası paylaşsaydı reklam yapmış olmayacak mıydı? İsyan etmekten bahsediyorsunuz, yorumumu yazıp çıktım. Etrafı yakıp yıkarak çıktığımı falan da sanmıyorum, hiçbir etkisinin olmadığını da biliyorum. Bir başkası aynı şekilde rehber paylaşmıştı, güncel değildi tekrardan yenisini açtım. Yapmayın gözünüzü seveyim bu nasıl iş :D Kendi görüşümü yazdım atlamayan kalmamış. @Mehmet Yılmaz madem o kadar iyi moderasyonunuz var, eskiden açılmış kural ihlali yapan konular öne çıkınca onları da kapatın? Ya da böylesine kural ihlali yapan konuları kısa sürede ortadan kaldırın? Eğer konumu öne çıkarmasam ruhunuz duymazdı? Bu mu moderasyonunuz? 1 gün konum açık kaldı işime de yaradı, bana bu süre yasak olmadığını düşünmem için yetti. Bir anda konum SEBEPSİZ kapatılınca elbette sorgularım, cevap alamadım ve bu yorumu yazdım. Bırakın moderatörü Abdullah abi bile yazmış. Suç işlemedik etmedik, bir de başka yerde isyan edebilir misin demişsin, gayette isyan edebilirim rahatlıkla.
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Paylaşamazsın işte sorun orada. İkinci el bölümü dışında satışa izin verilmiyor.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373
Son üye