BixiBlake 6 Mart 2023 İnşallah ince kazanır ALLAH bizi bu koltuk sevdalısı yaşlılardan kurtarır inşallah
BixiBlake 4 Mart 2023 dün dayımgile gidip gta 5 yüklemişken bannerlordu da indirem demiştim 45 gb 1 saat civarı indi bugün baktım 30 gb güncelleme evdeki internetle 1 günde biter :/
dün dayımgile gidip gta 5 yüklemişken bannerlordu da indirem demiştim 45 gb 1 saat civarı indi bugün baktım 30 gb güncelleme evdeki internetle 1 günde biter :/
BixiBlake 4 Mart 2023 memleket partisi zafer partisiyle ayrıldı neler oluyooor ? bence ümit özdağ'ın muharrem inceden çok mansur yavaşı desteklemesi
memleket partisi zafer partisiyle ayrıldı neler oluyooor ? bence ümit özdağ'ın muharrem inceden çok mansur yavaşı desteklemesi
BixiBlake 4 Mart 2023 Kürt apo öldü Harbiden perma ban yedi sanırım doğrular mısın abi @Mehmet Yılmaz
BixiBlake 3 Mart 2023 bannerlordu xboxtan indirmek ne kadar sıkıcı ya... 45 gblık oyunun indirme süresi epicten 115 gblık oyunla aynı olacak kafayı yicem
bannerlordu xboxtan indirmek ne kadar sıkıcı ya... 45 gblık oyunun indirme süresi epicten 115 gblık oyunla aynı olacak kafayı yicem
BixiBlake 22 Şubat 2023 Real parçaladı livoyu... Livodaki bu şansızlık adamlar uclde reale hep yeniliyorlar...