Berk Atmaca

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• yine çekiliş vurmuş bize. Çok şükür bugünde paramız oldu
    43E68BE7-3132-4F76-9004-0748C04B2879.jpeg
    B1L0
    B1L0
    yaw şu postun aynısından atıp etiketleyen 5 6 farklı hesap engelledim hala atıyolar nerden buluyolar anlamıyorum da
    Berk Atmaca
    Berk Atmaca
    bende anlamadım 3. bu
    adama bu daha iyi böyle yap diyoruz yok diyor nau nau. bildiğini yapınca ya keske seni dinleseydim oluyor EEEEEEEEEE DİNLESEYDİN O ZAMAN
    Hacı dedim ki yemek yiyim zurna antakya aldım. Tek atamadık... Sanırım artık alfa değilim :(
    Mertpk
    Mertpk
    kac cm zurna
    Berk Atmaca
    Berk Atmaca
    valla hacı dönerciye girdim zurna var mı dedim var dedi ustam büyük ayranla sana zahmet dedim hatırlamıyorum ama uzundu bayağı
    Berk ya faşist bir uluscu (milliyetçi) olarak 5 yıl daha nasıl dayanacağım, binlerce arapla aynı yerde yaşamaya? Nefes alamıyorum artık..
    evvveettt kankiler valorant csgo lol vb oyunların editlerini yapmak isteyenler için youtube kanalımda effect tutorialları atmaya başladım. sen kimsin de tutorial çekiyon* diyorsanız BEN BERK! EDİTÖRÜM :kekw: çok şükür bir tane tutorial attık 3 yıl sonra (!) yeni video atarım (üşenmezsem) ayrıca link paylaşmayacağım reklama girer
    Omen Gaming Hub tam bir fiyasko. İşlemciyi 15w daha az güçte çalıştırıp ekran kartına ek 15w veriyor. Ne güzel işte diyorsanız cs valo lol gibi oyunlarda 80 fps alıyorum. Hele bir ara buga girdi COD Warzone'da 25fps aldım ne işlemciyi ne de ekran kartını boostladı. Gaming Hub'u kapatınca da fan hızını ayarlamıyor Forza 4'te 98 derece oluyor. Valla kırcam laptobu.
    Berk Atmaca
    Berk Atmaca
    Kanka garantiye yollayıp anakart değiştirttim. Yok bu yazılımda sorun yaşayan tek ben değilim. Eski sürümünü kurdum aynı dalga devam ediyor. İşlemci 45 watt'a çıkmıyor bu yazılım aktifken. Kanıt olarak gel discord ekran açıp canlı canlı göstereyim. Çok uğraştım pes ettim
    Shaw
    Shaw
    Gecmis olsun hocam. Yok sizin yalan soylediginizi iddia etmiyorum zaten. Kolayliklar diliyorum umarim duzelir.
    Berk Atmaca
    Berk Atmaca
    1 sene daha idare etsin üniversiteyi bitireyim. Satıp masaüstü toplarım. Alırken zaten pişman olarak aldım laptop kullanmayı hiç sevmem. Şöyle çözüyorum sorunu. Cs Lol gireceğim vakit kapatıyorum uygulamanın tüm hizmetlerini oyun bitince geri açıyorum. Çoğunluk warzone gibi ağır oyunlar oynadığım için sorun olmuyor. Ekran kartını boostlaması işime geliyor ama dediğim gibi Cs Lol de sıkıntı büyük oluyor yapmazsam.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Shaw
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373