• Yaptığım şeye bak çaycılık, berberlik, çıraklık, bebek bakıcılığı, ayakçılık, kuryelik ve bunlar en çok yaptığım daha saymadığım çok şey var ve aldığım maaş 8501 TL gençler iş beğenmiyor diyenleri tutup bu parayı azıma sokucam artık
    Abi bu videolar ne herkes Xbox patladı diyor ee napcas şimdi anlamadım ki xss yerine ps4 mü alalım BİZ FAKİRLER NAPALIM SÖLEYİN..
    Olm Xbox series s kontrolcüsü 3k mı niye tek kontrolcülü konsola 10k iken 2 tanesine 14k ya arada küsüratlar var o yüzden 3k diyorum...
    Windows XP Aşığıyım
    Windows XP Aşığıyım
    Hocam takip et kovala bazen 2k dolaylarında düşüyor amazon itopya vs
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz
    Halsiz
    Halsiz
    Hocam 8 9 a felan düşer mi bilm pek piyasayı ama letgodan almayı planlıyordum 7 8 9 felan bulursam
    Psikiyatriste gittim oturdum anlat dedi ailevi meselelerden anlattım babalarımı anlattım paradan girdim meslekte durakladım üvey kardeşlerden geleceğimden felan girdim çıktım doktor monitöründen çevirdi kafasını baktı bana..
    Ağla lan anafor dedi...
    • Beğen
    Halsiz
    Halsiz
    iyi değil ya şuan oyun oynamak için hangi konsol daha iyidir diye düşünüyorum hatta 1.5 aydır düşünüyorum ps4 diyorum sonra aklıma geliyo 11 12 senelik konsol xbox series s diyorum sonra ps deki oyunların güzelliğine kapılıyorum sonra fiyatlara bakıyorum tekrar xbox s geri dönüyorum bu sefer xbox değmez yazıyorlar hayır içimden xbox almakta gelmiyor niye bilm ama ps4 eski ve yeni oyunlar gelmiyor diyorum sonra xbox ps yeni oyunlar çıksa sanki xbox gelcek diyip tekrar ps alasım geliyor sonra fiyatlar felan öyle bi döngüdeyim şuan
    Halsiz
    Halsiz
    senden nbr :)
    MematiBaş🚬
    MematiBaş🚬
    bende iyi kanka kanka bende ps4 var guzel yani ama xboxi hic kullanmadim
    • Beğen
    şimdi benim anlamadığım letgoya ilan verdim 53 kişi gördü 3 kişide ordaki kalp olan şeye tıkladı fakat 1 kişi bile daha yazmadı bu kalp işini anlamadım bide niye kalp atıyorlar onuda anlamadım madem beğendiniz niye yazmıyorsunuz onuda anlamıyorum kafam karışık yanı istemsiz bişey satmak istesem şimdiye çoktan gitmişti!...
    Bugün maaşımı aldım
    Babam mesaj attı ev sahibi geldi nerdesin diye.
    Annem mesaj attı hazırlandım seni bekliyorum alışverişe diye.
    Kız kardeşim yazdı sevgililer gününde bana ne alıcan diye.
    Paradan sadece kendime sigara aldım bugün ve para yok oldu.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,806
Üyeler
193,709
Son üye
llaves