W W WörWind 21 Haziran 2025 ya küçük kuzene o kadar dedim ben bakarım bulurum size diye gitmisler vatandan rx7600 lü sisteme 40k vermisler monitör dahil
ya küçük kuzene o kadar dedim ben bakarım bulurum size diye gitmisler vatandan rx7600 lü sisteme 40k vermisler monitör dahil
W W WörWind 1 Haziran 2025 aliexpressten biseyler almayi dusunuyom en son 30 euro cart curt cikmisti 30 euro kargo vergi dahil mi yoksa sadece urun mu bilen varmi
aliexpressten biseyler almayi dusunuyom en son 30 euro cart curt cikmisti 30 euro kargo vergi dahil mi yoksa sadece urun mu bilen varmi
W W WörWind 5 Mayıs 2025 beyler seri cevap twinmos voltx mi gskill ripjaws mi ddr5 CL36 6000mhz ikiside
W W WörWind 28 Nisan 2025 bayadir donanimla falan ilgilenmiyom bu hazir sistemler neden tavsiye sistem diye gecmeye basladi sitelerde bi olayi falan varmi
bayadir donanimla falan ilgilenmiyom bu hazir sistemler neden tavsiye sistem diye gecmeye basladi sitelerde bi olayi falan varmi
Mertpk 22 Nisan 2025 Pttden gelen mesaj gerçekmi Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi forum.donanimarsivi.com PUAHSKLDKEJDEOKXNEKXLEKXEJOSLDNESKSLKWJLWLDKWBDHWKSKNSBWHHXKWKXNWHXHWKLWLWLLWPPSOSOSOSOKSBWNXWLLZWHUDJEKLRLRHEUWUJWBDLWLWSM
Pttden gelen mesaj gerçekmi Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi forum.donanimarsivi.com PUAHSKLDKEJDEOKXNEKXLEKXEJOSLDNESKSLKWJLWLDKWBDHWKSKNSBWHHXKWKXNWHXHWKLWLWLLWPPSOSOSOSOKSBWNXWLLZWHUDJEKLRLRHEUWUJWBDLWLWSM

Reaksiyonlar: WörWind ve Ali Koç