Ferudun Niğdelioğlu: "Fenerbahçe, Jose Mourinho ile konuşmaması için anlaştı. 25-30 milyon Euro civarında para aldı… Sonra da ‘halka açık şirketiz’ diyorlar."
Donnarumma, Lammens, Emiliano Martinez, Ederson gibi isimlerden sonra Günay ile aynı seviyede olan Uğurcan'ı almak da anca Galatasaray yönetimine yakışırdı... Uğurcan, Güven'i bir sezon boyunca yedek bırakacak bir kaleci değil... KALEDE FORMA REKABETİ OLMAZ!!!!
Dünden beri SDN Instagram hesabından 5 bin kişi takipten çıkmış. Tepkinizi koyun arkadaşlar. Bir şey olmaz demeyin, öyle güzel olur ki... Yaşanan çirkin olayı unutmayın, unutturmayın...
Hakkı Alkan'ın bir çalışanının kafasına saksı fırlatması X'te bile TT oldu. Bu konu HAKKI'nda ne düşünüyorsunuz? Hakkı'nın özür dilemesi size samimi geliyor mu? Olayda kim haklı? Kim haksız?
Jose Mourinho'nun ayrılığı sonrası Ali Koç tarafından tam yetki alan Mert Hakan Yandaş, yeni bir Teknik Direktör adayı belli olana kadar takım içindeki koordinasyonu kendisi sağlayacak.!
Jose Mourinho: "Bu ayrılığın daha erken olması gerekiyordu biraz fazla sürdü. Fenerbahçe'yi yöneten kafa yapısı korkunç durumda. Daha önce böyle beceriksiz yönetimle çalışmadım. Çok basit; Kerem Aktürkoğlu'nu hemen istiyorum dedim beceremediler. Anlatacağım çok şey var!"

Reaksiyonlar: 🃏JOKER🃏 ve Gravewormszr