Gravewormszr 7 Ekim 2025 Film tavsiyesi isteyenler kesinlikle F1'i izlesin. Top Gun'dan sonra ellerimin terlediği tek film. Dizi tavsiyesi isteyenler Tulsa King'i izlesin. Sylvester Stallone döktürmüş.
Film tavsiyesi isteyenler kesinlikle F1'i izlesin. Top Gun'dan sonra ellerimin terlediği tek film. Dizi tavsiyesi isteyenler Tulsa King'i izlesin. Sylvester Stallone döktürmüş.
Gravewormszr 1 Ekim 2025 Dayımın 7 sinde, Galatasaray'ın Liverpool'u yenmesi de keyif kattı insana be...
Gravewormszr 27 Eylül 2025 Komedi devam ediyor; Fenerbahçe, yeni teknik direktör Domenico Tedesco'nun yardımcısı Gökhan Gönül ile yollarını ayırma kararı aldı.
Komedi devam ediyor; Fenerbahçe, yeni teknik direktör Domenico Tedesco'nun yardımcısı Gökhan Gönül ile yollarını ayırma kararı aldı.
Gravewormszr 22 Eylül 2025 Jose Mourinho: "Neden mi Benfica'ya geldim? Şampiyonluk için oynamayı özledim. Roma'da ve Fenerbahçe'de bunu yapamıyordum."
Jose Mourinho: "Neden mi Benfica'ya geldim? Şampiyonluk için oynamayı özledim. Roma'da ve Fenerbahçe'de bunu yapamıyordum."
Gravewormszr 21 Eylül 2025 10 kişi ile 45 dakika mücadele eden, Fenerimin arka bahçesi Kasımpaşa'yı aldıkları 1 puan nedeniyle kutluyorum. Sadettin Saran'a hediye olsun bu deplasmanda alınan 1 puan asDUhasDUHUAHSuhaSDUhasuhASD
10 kişi ile 45 dakika mücadele eden, Fenerimin arka bahçesi Kasımpaşa'yı aldıkları 1 puan nedeniyle kutluyorum. Sadettin Saran'a hediye olsun bu deplasmanda alınan 1 puan asDUhasDUHUAHSuhaSDUhasuhASD

Reaksiyonlar: Gravewormszr