Realhas the Great 5 Ocak 2026 Kağan hocanın tamamen doğal yollardan uçan kahraman büyücüyü elde ediş şekli (pass royale) @BixiBlake
Kağan hocanın tamamen doğal yollardan uçan kahraman büyücüyü elde ediş şekli (pass royale) @BixiBlake
BixiBlake 4 Ocak 2026 Valla bileydik eee okurduk iş ilanları cok Annemin kuzeni meslek lisesi elektrik mezunu sonra manisaya 6 ay eğitim almış Şimdi adanada enerji santralinde çalışıyor masabaşı iş gibi aylık 70 80 kazanıyor
Valla bileydik eee okurduk iş ilanları cok Annemin kuzeni meslek lisesi elektrik mezunu sonra manisaya 6 ay eğitim almış Şimdi adanada enerji santralinde çalışıyor masabaşı iş gibi aylık 70 80 kazanıyor
KaganKK06 31 Aralık 2025 şimdiden 2026'nın sizler için güzel, sağlıklı ve mutlu bir sene olmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun
şimdiden 2026'nın sizler için güzel, sağlıklı ve mutlu bir sene olmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun
1.30-2 saat önce birisi kasa fotosu attı sen metşi enes hahaha attıydı bende attım sonrada uçmuş zaten

Reaksiyonlar: B1L0