Che_ 9 Nisan 2026 Mikrobiyoloji-parazitoloji dersine 2 hoca girdiğini geçen hafta 3 hoca girdiğini de sınavına 30dk kala öğrendim derslerle çok alakam var
Mikrobiyoloji-parazitoloji dersine 2 hoca girdiğini geçen hafta 3 hoca girdiğini de sınavına 30dk kala öğrendim derslerle çok alakam var
Realhas the Great 9 Nisan 2026 En son Minecraft oynadığımda netherite zırh bile yoktu şuan oyuna envai çeşit şey eklenmiş
Realhas the Great 8 Nisan 2026 Ama senin adın Berzelius hocam yapacak bir şey yok. Senin adın Dalton olsa Wöhler olsa seni de severlerdi. Senin adın Berzelius kabanın da siyah...
Ama senin adın Berzelius hocam yapacak bir şey yok. Senin adın Dalton olsa Wöhler olsa seni de severlerdi. Senin adın Berzelius kabanın da siyah...
Che_ 8 Nisan 2026 Mehmet Yılmaz bey abi engelledi galiba. Kolpadan uyarıdan kurtulmak için çabalarım hep boşa gitti.
Che_ 8 Nisan 2026 Neler yenideki multi iboyu tüm gün delibilo diye okumuşum şimdi fark ettim isimden dolayı bir de takip etmiştim
Neler yenideki multi iboyu tüm gün delibilo diye okumuşum şimdi fark ettim isimden dolayı bir de takip etmiştim
Realhas the Great 8 Nisan 2026 Bazoumana Toure Liverpool ile anlaşmış Salah yerine alıyorlar. Geçen sezon oyuncu eşekbahçemize gelmek istiyordu yalı çocuğu ali koç 2 milyon az vermek için alamadı 10 milyona hoffenheim a gitmişti şimdi Liverpoola gidiyor
Bazoumana Toure Liverpool ile anlaşmış Salah yerine alıyorlar. Geçen sezon oyuncu eşekbahçemize gelmek istiyordu yalı çocuğu ali koç 2 milyon az vermek için alamadı 10 milyona hoffenheim a gitmişti şimdi Liverpoola gidiyor
Realhas the Great 8 Nisan 2026 Zamanında loser diye dalga geçtikleri adam bu sene ballondor un favorisi + İngiltereye dünya kupası kazandıracak
Zamanında loser diye dalga geçtikleri adam bu sene ballondor un favorisi + İngiltereye dünya kupası kazandıracak
Realhas the Great 7 Nisan 2026 İnsanlar tanımadığı bir teknik adamın vefat etmesine neden üzülüyor dedikten sonra 2040 yılında Jose Mourinho vefat haberini görünce
İnsanlar tanımadığı bir teknik adamın vefat etmesine neden üzülüyor dedikten sonra 2040 yılında Jose Mourinho vefat haberini görünce

Reaksiyonlar: BixiBlake