amdsaolsun 29 Nisan 2021 Küçük ayrıntıyı bulana kalpli reaksiyon ilk söyleyene ayrıca attığım fotoyu bir yerde paylaşmayın ya da satmayın benim
Küçük ayrıntıyı bulana kalpli reaksiyon ilk söyleyene ayrıca attığım fotoyu bir yerde paylaşmayın ya da satmayın benim
amdsaolsun 23 Nisan 2021 Bursluluk sınavı belli olmayınca strese girip 3.5 kilo kaybetmek mi? İyi Spoiler buna ramazan da giriyor ama hiç ramazanda bu kadar kilo kaybetmedim
Bursluluk sınavı belli olmayınca strese girip 3.5 kilo kaybetmek mi? İyi Spoiler buna ramazan da giriyor ama hiç ramazanda bu kadar kilo kaybetmedim
Ö Ö Özgürd 20 Nisan 2021 Sağolsun yoksa intel her sene yüzde 10 güç farkıyla gelecek ve hep yeni sokete geçecekti .
amdsaolsun 19 Nisan 2021 3 adet karakter kostümü özü (her neyse şimdi unuttum) birleştirip içinden en sevdiğin kostümlerden biri olan KDA Akali çıkmıştır Spoiler ama Akalin yoktur
3 adet karakter kostümü özü (her neyse şimdi unuttum) birleştirip içinden en sevdiğin kostümlerden biri olan KDA Akali çıkmıştır Spoiler ama Akalin yoktur
amdsaolsun 18 Nisan 2021 Ramazanın 4. Günü 4 günden 3 ünde ağzıma bir şey attım unutarak çok iyi oruç tutuyorum Spoiler 2 sene önce de 1 tabak patetes kızartması yemiştim ondan sonra oruçlu olduğumu hatırlamıştım
Ramazanın 4. Günü 4 günden 3 ünde ağzıma bir şey attım unutarak çok iyi oruç tutuyorum Spoiler 2 sene önce de 1 tabak patetes kızartması yemiştim ondan sonra oruçlu olduğumu hatırlamıştım
amdsaolsun 18 Nisan 2021 50 dk boyunca bir konu için yazı yazdım ve ekranın tam ortasında SAMSUNG yazısı çıktı ve kapandı : (
amdsaolsun 17 Nisan 2021 Beni de unuttuğunuz için en içten dileklerimle teşekkürler Spoiler bursluluk sınavı bitsin gelirim ya da bitince grafik tasarım kitaplarına sararım
Beni de unuttuğunuz için en içten dileklerimle teşekkürler Spoiler bursluluk sınavı bitsin gelirim ya da bitince grafik tasarım kitaplarına sararım