E E EMREG 3 Ağustos 2021 @DA-MD2 haktan geri dönmüş Only fans ne işe yarıyor? Only fans ne işe yarıyor? forum.donanimarsivi.com
@DA-MD2 haktan geri dönmüş Only fans ne işe yarıyor? Only fans ne işe yarıyor? forum.donanimarsivi.com
E E EMREG 27 Temmuz 2021 İnceleme - Halley lokmalık bisküvi. hocam 3 TL daha ekleyin daha iyisini alın o.O2 fp ürün önermiş daha ne istiyorsun ? forum.donanimarsivi.com La hala reaksiyon geliyor.
İnceleme - Halley lokmalık bisküvi. hocam 3 TL daha ekleyin daha iyisini alın o.O2 fp ürün önermiş daha ne istiyorsun ? forum.donanimarsivi.com La hala reaksiyon geliyor.
E E EMREG 29 Haziran 2021 TV'de dönen şeyler neden bu kadar kalitesiz? Ses olsun diye açıyorum sürekli kanal değişmek zorunda kalıyorum programlara dayanamadığım için. Akşam oluyor gözlerim zarar görmesin diye pcden kalkıyorum içeri gidince yine saçma sapan diziler oynuyor.
TV'de dönen şeyler neden bu kadar kalitesiz? Ses olsun diye açıyorum sürekli kanal değişmek zorunda kalıyorum programlara dayanamadığım için. Akşam oluyor gözlerim zarar görmesin diye pcden kalkıyorum içeri gidince yine saçma sapan diziler oynuyor.

Reaksiyonlar: Furkyyy