5 gün pc de kullandım %50 üzerine çıkaramadım ses seviyesini, gümbür gümbür sesi var. Full şarj ile 10-12 saat gidiyor, şarj olurkende kullanabiliyorsun...
Bankalar taşıt kredisine yanaşmıyor, vermek istemiyorlar. Araç bedeline göre kredi oranı var zaten. Sizin 300.000 TL kredi ihtiyacınız var ama alacağınız...
Sen makale mi attın buraya çok bilmiş, anlama sorunun mu var ? Sen direkt çöp para israfı yazdın geçtin. Sonra bir youtuber videosu attın. İşe yaramıyor...
Dediğim gibi sana göre çöp olabilir, bana göre olmayabilir. bir iki ortalama vücutlu youtuberin çöp dediği videoda bulursun. Aynı zamanda ortalama üstü...
Attığın makale gibi bir çok makale okudum ve hemen hemen hepsinde inceleme yapılan kişiler, yüksek eforlu antreman ve performans gösteren profesyonel...
Senin düşüncen bu yönde olabilir, bana göre kullanılabilir bir ürün. Manıklı olan zaten sadece bcaa almak değil. Artık bir çok markada Whey içerisinde bcaa...
Futbol üzerinde etkisi olanlar var. Adı yapı da olur kapı da olur sapı da olur ama insanlar şunu anlamıyor, anlayanlarda dile getirmekten korkuyor. Son...
Toplam 3 tane almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet iş görüyor. Sesli konuşma var, ev internetine de bağladım uzaktan kontrol de var. 64gb hafıza kartı...