Hocam öncelikle selamlar. Bende sizin gibi tam 1 sene önce böyle bir yolculuğa çıkmıştım. Hazır sistemlere bakmaktan kör olduğum esnada kafamda bir fikir...
Selamlar. Sene başı 4000D aldım ama üste 360 radyatör sığmadığı için kullanamadım satamadım da öylece kutuda kaldı. Cooler master mb511 eski kasamla devam...
Kazandığın miktarı bölmen iyi olur. Ben BES yaptırdım hem devlet hem işyeri katkım var diyerekten üstüne fonlara da böldüm. Getirisi bu şekilde çok daha iyi...
6 gündür kullanıyorum.Şöyle söyleyeyim artıları;
-Renkleri ve rgb nin modları çok hoşuma gitti.Gayet güzel duruyorlar.
-Klavyenin malzeme kalitesini...
Doğrudur hocam ancak bir diğer vazgeçme sebebim de ürünün fason üretim olması. Aynısı Aoc gk410 olarak da var philips de de var. Bu ay biraz da ekonomiye...
4 tane aula çekmiştim hocam. Bikaç gün kullanmak zorunda kaldım klavyem bozulduğu için. Alışamam gibi düşünmüştüm ama çok aşırı iyi geldi. Puddin' keycaps...
hocam almadım aklımda soru işaretleri hala var. Mümkünse rica etsem bi video çekme şansınız var mı? Rgbleri nasıl? Modları ne? Teşekkür ederim.
Aulalar...
Neden 5700x ilk onu sorayım? 2 sistem de önemli parçalar aynı. Anakart ikincide belirtilmemiş ama hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum. İlanlarda detay...
Bu kadar masrafa değer mi? İlk bunu düşünmelisin.'98 1.4 sahibiyim. Şu Tempra motorlu olanlardan. İnan bana ettiğin masraf aldığın zevki karşılamıyor...
Aynı ürünü araştırmaktayım. Hotswap oluşu cezbediyor lakin; a-rgb değil. Görselde gördüğünüz renkler sabit ve değişmiyor. Tuşlar hep aynı renkte ve space de...