Paylaştığın ICC profil başlıktaki modele bile ait değil, millete başka monitorun icc profini yükletip iyice berbat edeceksin.
Rtingsden görüp aldığın...
Hahahah teşekkür ederim. Kendim 6 ay önce satın almıştım. Baktım indirime girmiş ve memnunun ihtiyacı olanlar da alsın diye paylaştım.
1727002546
Vatan...
Nisandan beri kullanıyorum, monitörün herhangi bir eksisi yok bence zaten özellikleri full+full. Yukarıdaki arkadaşlar sadece 10 bit renk derinliğinin 144...
Güle güle kullan dostum monitördaş olduk
1726583239
Bence gaming gen tr yi arayıp sor resmi yayınlanan listede trendyol yoktu. Fakat satıcı betaplus yani...
Ben aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri...
Oyun oynarken HDR kullanmayı unutma windowstan.
Monitör 2 tane yaptığın ön ayarı hafızasında tutuyor kolaylıkla aralarında geçebilirsin.
Fps oyunları...
Bende 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum almak isteyenler kaçırmasın şuanda fiyata 100tl daha indirim gelmiş durumda.
@BeerDrinker hocam teşekkürler.
Aradaki farkı gözle ben de kıyaslamadım ama şuan elimdeki monitör g3223d 10bit hikaye oyunları için almıştım. 10bit 165hz. Lg 240 hz yi de rekabetçi için...