Uzun süredir Iphone ve tabs9 sahibiyim. 1 kez bile tabletim de apple olsaydı deme gereksiniminde bulunmadım.
Tab s9 almanızı tavsiye ederim. Alıp da pişman...
Almayı planlıyordum fakat kasam Corsair spec delta RGB. Kasam 330 mm ekran kartı destekliyor fakat bu ekran kartı 331 mm yazıyor :(
Maximum karta peşin...
5070 Tİ bu kartın rakibi olur. Fiyatı bence en az 800 dolar olur. Bize gelişi 1000 dolar. Geldiği günün dolar kuru vergisiydi derken bu fiyatı muhtmelen...
Eğer bu tableti kullanarak profosyonel bir iş yapmayı planlıyorsanız örneğin Tez Yazmak vb, 11 inch size küçük gelecektir. Fakat bir tarayıcıda youtubede...
Genel olarak son cümlem almak isteyen kaçırmasın arkadaşlar. Uzun süreler aklınız rahat olur ve güzel bir deneyim yaşarsınız. Sanmıyorum ki alıp da pişman...
Kırmaz etmezsen çok rahat çıkarır. Ekran kalitesi çok güzel en çok. Film dizi izliyorum genel olarak çok iyi oluyor. Hoparlör kalitesi bayaa iyi İşlemciden...
6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Amoled ekranı ve hızı çok tatmin edici. İçinde meraklı arkadaşlar için güzel özellikler var Samsung Dex gibi. En...