2 gün önce Samsung HW-Q600F/TK bağlandı. Samsung QLED sahibiyim. Sizce iade edip buna geçmeye değer mi ? Arada 3 bin TL fark var tam olarak.
1762954401...
Hocam sisteminiz full + full olur o zaman anakarta bu kadar para verilir ama, 5070 Ti'a yükseltmek için kullanın aradaki farkı. Çok fark edecektir, anakart...
Playstation Plus kesinlikle al, gerisini zamanla halledersin bence. Arkadaşın dediği gibi de indirimleri takip et, beğendiğin oyun ciddi indirime giridğinde...
Aslında konsol için yapılmış oyun. Firma oyunun tüm temel aşamasını konsola yapmış. Bu kesinlikle alışkanlık meselesi. PS konsoluna klavye mouse bağlantısı...
Tam olarak bu karşılaştırmada, teknoloji sebebiyle F/P olarak 5070 alınır mı kas gücünden ziyade diye sormuştum. Aslında benim soruma en iyi cevap bu oldu...
4k oled monitörüm var. 9070xt ile 3-4 ay kullandim ama 4k da yetmiyordu.
5070ti aldım ve MFG ile akiyorum.
Duz Frame genel 100fps. Mfg 4x ile 260 FPS oluyor.
RPG'lerde daha rahatım tabii, dediğiniz gibi alışkın olmadığımdan ötürü muhtemelen ama gene de yorucu oluyor yani. Sanki farenin verdiği keyfi vermiyor gibi.
PSU iyi tierlerde fakat dediğiniz gibi örnek veriyorum Last of us'ı PS5'te oynarken shooter olmasından ötürü çok keyif alamıyorum, aim almak aşırı zor geliyor.
600W ile devam edeceğimi mi söylemişim ? Öyle kesin bir hükmüm mü varmış ki ?
Biliyorum 9070 XT 4K kartı değil ama bilgisayarda uzun vakit geçirmiyorum...