Fps olacağı için PS5'te zorlanıyorum ve bundan dolayı keyif alamıyorum o yüzden metroya da sıcak bakamıyorum.
Maalesef eşim benimle birlikte oyun hayatına...
Benim için çok büyük bir sorun. Hayatım CS, LoL, Valorant, Knight gibi online oyunlarla geçti taa ki 2-3 sene öncesine kadar artık aktif bir oyun hayatım...
Tamamdır hocam, ben PG27UCDM ile karıştırdım, direkt aklıma o geldi şimdi anladım 32" modelini söylemişsiniz.
TCL MiniLed'i yerinde gördüm ve maalesef TCL...
UCDM de gen 4. swift serisinin üçüncü nesli diye öyle adlandırılıyor. Tavsiyem MSI 272UP x24 ten yana olur. Daha ucuz dengeli bir gen 4 monitör. Diğerleri...
Samsung G81SF 27" modelini kullanıyorum 5-6 aydır, yeterince memnunum fakat ilk oledim ve MAT kaplama OLED olması çok rahatsız edici olmasa da Glossy Panel...
O zaman 5070 Ti alacaksın, başka şansın yoksa. Fakat dediğim gibi 5070 Ti 4K'da da en kötü teknoloji kullanarak rahat karşılarsın ama monitör konusunda bu...
OLED alınacaksa, 4K OLED alınmasını şiddetle tavsiye ederim ve bütçeyi ona göre planlamayı.
6700 XT ile PC'de oynadığım bir elin parmaklarını geçmeyecek...
Her ne kadar satılmayan ürünler zaten promosyon olarak onları koyuyolar deseler bile, bahsedilen işlemciyi 3K aşağı fiyata satar gene stok tüketir. Bence...
Konudaki sistemi almayı düşünüyorsunuz ve positif yorumlar arıyor gibi duruyorsunuz ama bence bu sistemi 10K daha koyup çok daha iyi toplayabilir, bu tarz...