Dizel araçlar daha düşük devirlerde çevirip gidebilirsiniz. Az araştırırsanız Benzinli egealarda genelde 6000 devirde gazlıyorlar.
Aracı alırken airbag ve...
Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan...
Amazondam al dediğimi anlarsın. Şaka mı yapıyorum sanıyorsun güzel kardeşim. 14 günlük cayma hakkın var. Amazonda da 30 gün. İç çamaşırı değil bu teknolojik...
Bazen bende yaşıyorum şebeke sorunu fakat, basık ses olayı var bende. Herkes de olmasa da ara ara oluyor. Şebeke de aniden gidip geliyor bir şey oluyor...
Fabrika ayarlık bir şey yok bence ya. Herkes demeye başladı sesin yine basık geliyor telsizden geliyormuş gibi diye. Telefondan bir ayar mı yapmam lazım...
Ses kaydında bir şey yok, lakin watsap da görüntülü sohbet de bazı kişilerden basık ses sorunu oluyor. Normal aramada da iyi fakat ses patlıyor gibi...
Dostlar honor 400 aldım. İlk gelen telefonds bir şey yoktu fakat herkes şey diyordu sesin çok uzaktan geliyor ve boğuk boğuk geliyor. Bende gönderdim...