Çoğu oyunda 70 dereceyi geçmiyordu ama Cities: Skylines II oynarken 78-80 derecelere ulaşıyor. Değerler normal midir?
Tüm ayarlar en yüksekte, Dlss Kalite...
Merhaba, CS2 yazdığıma bakmayın her türlü oyunu oynarız. Dediğim gibi yaş ve cinsiyet fark etmez. Sadece oyun oynucak arkadaşım yok...
1731347796
Yeniden...
%localappdata%low\Colossal Order\Cities Skylines II\.cache\Mods\mods_subscribed\ içinde "80095_13" dosyası var ve oyunu 28 Ekim 2024 Pazartesi, 23:00 ve 31...
Yan ekranda ne yaptığına bağlı ben grafik izlemek video izlemek tarzı amaçlarda kullandığımdan daha çok dikkat ediyorum ekran kalitesine biraz takıntılıyım...
Bence bu hertz olayına çok takılınıyor. Yan ekranda aktif olarak video izliyorum ve mühendislik işleri ile uğraşıyorum. Hiç de bir sıkıntı yaşamadım. Ana...
Yaklaşık 1750 saatim var. Ekip ile oynamayacaksan pek zevkli bir oyun değil. En tavsiye ettiğim versiyonu deluxe versiyonudur. 16 karakter içeriyor. Zaten...
Kral seni anlıyorum. Çok daha kötülerini yaşadım ve eminim ki çoğu kişi özel sektörde bu tarz şeyler yaşıyor. Bu tarz bir şey yapmak seni suçlu yapar ve...
İkinci el alacak kadar konuya hakim değilim maalesef. Dediğiniz gibi 2000VA alırsam çok daha sağlıklı olur. Ama şu anda bütçemde biraz sıkıntılar var. Belki...
vertiv
eaton
apc
mesela bunlar işini rahatlıkla görür biraz daha araştır daha ucuza bulabilir misin diye.
marka olarak önerim APC-schneider (bunlar aynı)...