Yan sanayi markalarına yöneldi çoğu kişi ucuz diye. Altusun bi modelini bulmuştum güzel gibiydi biri cevap yazdı aynı modelle ilgili bir kaç şikayeti vardı...
Hem çok pahalı hemde benim solo fırına ihtiyacım var. Ocaklı olması lazım yeterli alanım yok mutfakta. Davlumbaz vs hiç yer yok.
1732895905
Marka konusunda...
en iyisi bir gününüzü ayırın ve bayiileri gezin. Çoğu bayii güzel yardımcı olacak, anlatacaklardır. En son düşünür karar verirsiniz.
(fiyat teklifi listesi...
ecoclean özelliği var, tüm fırının kirini en alt tabakada topluyor sadece bez ile almak yeterli oluyor. (bahsettiğiniz fiyatlara bu özelliği sunan fırın...
Şöyle bi bakıyorum arada multifonksiyonel fırın yapmıyorlar sanırım. Buharla temizleme özelliğide göremiyorum. 30k veripte bi özelliği olmayan bişi almak...
Miele hem ankastre hemde 100.000 ve üstü fiyatları. Solo fırın bakıyorum. Multifonksiyonel olursa buharla temizleme özellikli iyi olur. Annem biraz yaşlı...
Evde kullanmak için istiyorum. Hep başkalarını eve çağırmak zorunda kalıyorum. Bazı işleri kendimde yapabiliceğimi düşünüyorum. Duvarıda delmeli bu önemli...