Seçeneklerde 1 model daha var onu daha iyi diyorlar bir üst model sanırsam. Ama amazonda o isimle değil scale s400 olarak var. Amazon tercih ediyorum...
Eski baskül düzgün tartmıyor birazda eskimişti attım. Çok pahalı olmayan bir baskül önerir misiniz?
xiaomi mi body composition scale 2 internette çok...
Attığın yazıyı okudum elektrik işlerinden hiç anlamam. Eğer bu durumu yaşıyorsam ne yapmam gerek? Sıkıntı tam nerde nasıl çözerim. Ve bu durum cihaza kalıcı...
Psu 80+ gold ayrıca akım korumalı priz var. İlk bu şekildeydi. Sonra sisteme ups de ekledim. Tabi bu sorun ups eklemeden önce masaüstü sisteme bulaştıysa...
Bunca koruma varken nasıl ve niye olabilir. Tamam ev eski kablolar eski ama ben bu evde başka sistemde kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Şuan niye böyle bir...
Eski bir evde oturuyorum ama bilgisayar almadan önce bilgisayarı kullanacağım prize toprak hattı çektirdim. Ayrıca akım korumalı prizde var. Hem masaüstü...
DAC üzerinde bi değişiklik yapmadım. Daha önce telefona Bluetooth ile bağlamıştım. Hem DAC ile alakalı değildir sonuçta Bluetooth mod DAC olmasada bağlamam...