wraith de olan modelde mikrofon dahil oda 93 dolar 105 dolar söylediğin sitede. 4500TL eder 6500e satıyor wraith de ama tabi ben hala ne alacağıma karar...
Sımgot iyi bir kulaklığı benziyor ama diğer neptune de 53mm sürücülere sahip mikrofonu performansı vs daha iyi duruyor internette izlediğim 1 2 videoda daha...
Yok ben kablolu kullanırım problem yok hatta daha iyi bence. Etrafta çok fazla Bluetooth cihazı var parazit oluyor. Alc kaç bilmiyorum gamegaraj x5t var...
Öneren sizdiniz zaten hatırlıyorum ben anlamıyorum pek. Ama kötü bir özellik olarak dikkatimi çeken şey mikrofon kulaklığı bağlı değil farklı kablo ile mi...
Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord...
Araştırmak lazım simgot tasarımı güzel baya. Mikrofon tarafını anlamadım kabloya bağlı mikrofon falan diyor yayında. Biraz bakmak lazım ama oyun odaklı...
Bi yerde okudum sizde görmüşsünüzdür. V9 Malzeme kalitesi olarak daha iyi diyorlar x9 malzeme kalitesi kötü ama sesi vs daha iyi. Chatgpt sordum ona aynı...
Hocam 3k 5k civarı bende düşünüyorum bu konuyu gördüm markayı da hiç araştırmadım. Konu bir kaç gündür dönüyor. Bi araştırma yaptınız mı bu fiyatlarda en...
Muhtemelen evet etmiyecektir. Dediğim gibi elimdeki monitörü hızlıca satabilirsem güzel fiyata bütçe 5k falan yaparım. 5k ya güzel bir kulaklık olur diye...