Koltuk seçiminde kumaş tercih etmen daha avantajlı olur. alacağın koltuğun kumaş olmasına özellikle dikkat et. çünkü deri modeller zamanla esner ve dökülür...
Genelde bir markanın ikonik (15’li plus) modeli dışındaki ürünleri kötü oluyor, çünkü masraftan kaçmak için aynı kalıbın(iskeletin) üzerine farklı tasarım...
direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak...
ben pilli veya bataryası çıkarılabilir ürünler tercih ediyorum. bataryası bittiğinde şarj için tekrar kabloya maruz kalacaksam ne anlamı var kablosuz...
Firmanın bunun dışında pilli ürün sayısı bir. Ve asla "pilli ürün tavsiye edilmez" mantığına katılmıyorum. Ne alaka ? İnsanların ekonomik düzeyini ve...
Sanane yahu ben beğenirim başkası beğenmez herkesin kişisel zevki. Her şeye muhalefet olmaya bu kadar istekli olma. Kendi fikrini beni etiketlemeden de...
Sen olayı tamamen kişisel algıladığın için asıl meseleyi görmüyorsun. Ben kimsenin çıkarını veya madalyasını hedef almadım, sadece eksik bilgiyi belirttim...
Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata...