Evet hocam artık öyle yapıyorum. Ama yani ister istemez markete kasaba gidince normal kartları kullanıyoruz, kafaya takan çalıyor anlayacağınız. Gelde bul...
öncelikle geçmiş olsun, dostum olayı bence daraltmaya gerek yok. bu siteler kurunun yanında daha hiç bir şey. internete erişirken kullandığınız her şeyden...
yani firma olarak düşünsene bi grup insan sıfır gelen mouse içini açıyo (bu sırada zaten ürünü yok paraya almış) tamam haktır hukuktur bir kenara ama sen...
Onlar çipinden ve sanırım bir şey daha vardı o yüzden öyle yaptılar , kendi sitesiyle satılan yerdeki özellikler uyusmuyordu , bunun için içini açıp söken...
aynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok...
bu yorumu nedense şöyle değerlendirdim "allah kahretsin biz çok erken davrandık pro aldık iyi yaptık sanarken apex çıktı piyasaya ve dockunda ekran var...
oem anakarta gömülür her formatta ayrı ayrı key alman gerekmez daha sağlıklı bana sorarsan oem al. diğer soruna gelirsek pro almanda fayda var. aralarındaki...