Ürün Mart 2025 Samsung Shop faturalı ve fatura tarihinden itibaren iki yıl garantilidir. Ürün hakkında forumda çok detaylı bir incelemem de mevcuttur...
Öncesinde Honor 200 Pro kullandım, Magic OS genel olarak akıcı fakat bazı eksikleri olan bir arayüzdü, 9 ile biraz daha mesafe katetmişler. Saymaya kalksam...
Arkadaşlar almayı düşünenler var ise ilk izlenim çok olumlu. Bence 18 19 bandının da üstünde kalitede bir cihaz. Özellikle ekran ve kamera noktasında 50 bin...
Snapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun...
Kısmi iadede neden elimizde patlasın. Dün paylaşmıştım 31 bin liraya Zenbook aldım çok temiz bir ürün gönderdiler fakat ürünün başlığında ve özelliklerinde...
Oled monitörlerde ışık sızması olmaz. Samsung'un oled modellerinde yansımayı azaltan bir kaplama var bu kaplama ışığın ekrana yansıdığı bir senaryoda ışığı...
MacBookdan çok memnunum aslında ama android cihazla senkron çalışmıyor. Geçen hafta iPhone 15 plus alıp sattım, hem alışamadım hem de S25 plus sonrası eşeğe...
Amazon'dan aldığım Zenbook teslim edildi. kutusu, kutu içeriği eksiksiz. Sisteminde 02.2027'ye kadar garantili gözüküyor, muhtemelen yeni satın alındı fakat...
Herkese merhaba,
Mediamarkt web sitesinde dolanırken fark ettim. Bu fiyata fena olmayan bir model. Tipik parlaklık 450 cd/m olarak belirtilmiş. Muhtemelen...