Hocam geçmiş olsun öncelikle. Güncel TN hariç tüm paneller renk konusunu çoğunlukla çözdü. Bazı IPS monitörler quantum dot ile çok canlı ve doygun renklere...
Hdr testleri yaptım ve ürünün 1000 nits desteklediği kanaatine vardım.
Windows'u HDR kalibrasyon uygulamasında en yüksek parlaklık kapalı iken çıkabildiği...
O G61SD modeli G60SD'ye nazaran sadece yenileme hızında değil HDR peak parlaklığında da kısıntıya uğramış. Ben de sizin gibi hatırlıyordum çünkü G85SD...
Hocam test programı yok. Aşağıdaki video ile kendi kanaatinizle test etseniz yeterli. İki monitörün de hdr ayarlarında en yüksek parlaklığı yüksek ayarlayıp...
İkisi aynı anda elinizde mevcutsa hdr peak parlaklık testi yapabilir misiniz? Bazı yayınlar peak parlaklığını 1000 nits değil 400 nits olduğunu söylemiş.
Yanma konusunu kafaya takmayın arkadaşlar. Ben G80SD aldığımda çok kafaya taktım, kalite o kadar iyiydi ki yanmasın diye açmaya kıyamıyordum ama gerek yok...
AMD kullanmıyorum. G-Sync'de de monitörü tanıyor ve bu monitör G-sync compatible destekliyor diye uyarı veriyor. Her monitörde bunu vermiyor. Üründe...
Oled paneller hassas olsa da bir iki günde bu hale gelecek kadar dayanıksız değiller. Muhtemelen fabrikasyon hatası ile geldi ürün. İade şansınız varsa iade...
Hocam kalibrasyondan kastınız nedir. Ürün kutudan çıktığı halde zaten renkleri srgb'nin tamamından fazlasını kapsıyor ve doğru şekilde verebiliyor. Delta...