Xiaomi pad 6 var yaklaşık bir senedir kullanıyorum reklam falan yok ve sd 870 olmasına rağmen çok akıcı çalışıyor. Ekranı da IPS tabanlı olmasına rağmen...
Arada atla deve farklar olmamak ile birlikte Rtings üzerindeki tüm 2k 27 inç (110 ppi) qd oled ve woled modellerindeki puanlamasında woled modeller 6,5 puan...
Rtings testlerine bakın hocam 2k woled'ler 6,5 puan alıyor qd oled'ler 7 puan alır. Parlaklık için beyaz içeren dörtlü piksel dizilimi var bu da yazılar...
Woled modeller genellikle qd-oled'den bir miktar daha pahalı seyrediyor.
Woled'in avantajı gün ışığında ekran paneli siyah kalıyor, parlaklık qd-oled'e...
Arkadaşlar ürün standart arkadan aydınlatmalı bir IPS, teorik olarak kötü kontrast ve kötü siyah performansı verecektir ama hem paneli kaliteli hem de...
Düşünen varsa bir aylık sıfır gibi cihazı haricen alınmış kaliteli silikon kılıf ve 3 adet ekran koruyucu ile birlikte 24000'e bırakıyorum. Kendi silikon...
Muhtemelen 3. nesil arkadaşlar. Msi'ın 27 inç 2k 240hz qd oled modelinin sayfasında üçüncü nesil panel diye bağırmışlar. Qd oled, 2k, 240 hz paneli sadece...
Ürünün üzerinde 3 tane port var, usb type a olan 15w, bir tane type c 25w diğeri 65w destekliyor. Çok amaçlı ürün yani aslında, ben akıllı saat tablet ve...
Vrr control kapalıyken dalgalı fps ve koyu sahnelerde yoğun şekilde vrr titremesi oluyordu.
Vrr control ayarı stutter ve gecikme yüzünden pek tavsiye...