Üç gün önce aynı model aynı fiyata denk geldi bana. Muhtemelen alan arkadaş iade etti. Sıfır 5070 Ti denk gelir bu fiyata az bir fiyat değil sonuçta ve...
Yaklaşık 18 aydır Zotac RTX 4070 Ti Super Trinity Black Edition model ekran kartı kullanıyorum ve performansından genel olarak çok memnunum. Kartı sıfır...
Geçenki indirimlerden Gigabyte Gaming OC 9070 modelini 28 bin liraya aldım. Ürün teslim edildi ve termal açıdan ben Gaming OC XT'lerdeki gibi yüksek ısılar...
Ben yılbaşında antep fıstıklısını ve fındıklısını aldım. Antep fıstıklısı hem dengeli hem lezzetli fakat fındıklısını hiç beğenmedim. Sanki tuzla kavrulmuş...
Modelle ilgili reddit üzerinde bol bol yüksek sıcaklıklardan şikayetçi kullanıcı var. Ayrıca termal pad yerine termal jel kullanıldığı için özellikle dikey...
Hocam bu söylediğinizi ortalama 5 - 10 dakikada bir yapıyor ama fan devri hali hazırda düşükte çalışmaya başladığından ötürü sesi duymak için kasada başka...
Yusuf hocam bu raijintek cratos lite psu'sunun kalitesi hakkında net bir bileşen incelemesi yapabildiniz mi? Aldık sistemi kurduk, sessiz sakin çalışıyor...