İkisini de kullandım. Yazılım, kamera, malzeme kalitesi, type c portunun 3.1 desteklemesi, depolama hızı anlamında konusunda Samsung önde. Diğer konular...
Bildiğim kadarıyla G60SD modelinde ledden ötürü cw sesi problemi olabiliyormuş ama yaygın değil sadece birkaç kullanımı yorumunda gördüm. Onun dışında...
Bir beyaz bir siyah renk aldım tanesi 1000 liraya geldi. Şuanlık ilk izlenimler olumlu. Ses kalitesi ve malzeme kalitesi bu fiyata göre iyi. Ergonomik...
S24 Ultra, Honor 200 Pro ve S25 Plus arasında kalmıştım fakat ince ve hafif diye S25 Plus tercih ettim. Bana göre tek eksisi depolama 256gb olması onun...
Bu model özelinde scanline problemi yaşayan çok fazla kullanıcı var. Eski seri g7'ler kadar her renkte belli değil ama sarı mavi tonlarında rahatsız edici...
Ürün gayet güzel iki yıl sonra yansa bile bu görsel kaliteye yıllık 8500 lira ödenir. Yandıktan sonra da çöp olmuyor bu ürünler tv'deki gibi çok belirgin...
Xiaomi pad 6 var yaklaşık bir senedir kullanıyorum reklam falan yok ve sd 870 olmasına rağmen çok akıcı çalışıyor. Ekranı da IPS tabanlı olmasına rağmen...
Arada atla deve farklar olmamak ile birlikte Rtings üzerindeki tüm 2k 27 inç (110 ppi) qd oled ve woled modellerindeki puanlamasında woled modeller 6,5 puan...
Rtings testlerine bakın hocam 2k woled'ler 6,5 puan alıyor qd oled'ler 7 puan alır. Parlaklık için beyaz içeren dörtlü piksel dizilimi var bu da yazılar...
Woled modeller genellikle qd-oled'den bir miktar daha pahalı seyrediyor.
Woled'in avantajı gün ışığında ekran paneli siyah kalıyor, parlaklık qd-oled'e...
Arkadaşlar ürün standart arkadan aydınlatmalı bir IPS, teorik olarak kötü kontrast ve kötü siyah performansı verecektir ama hem paneli kaliteli hem de...
Düşünen varsa bir aylık sıfır gibi cihazı haricen alınmış kaliteli silikon kılıf ve 3 adet ekran koruyucu ile birlikte 24000'e bırakıyorum. Kendi silikon...