Hocam vallaha iade et yeniden sipariş ettim yada başka monitor bak, ben değişim diye gönderdim şirket üzerineydi değişimde iade faturası gerekmiyordu ama...
ekranda noktalanma başaldıysa kartın ömrü bitmiş demektir, her an vram arzası daha da şiddetlenebilir. İleri seviyede ekran komple o noktalarla çevreleniyor...
i7 7700 o ekran kartı için yeterli değil malesef, i7 7700K olsaydı Oc ile idare ederdin belki ama bu bile kısa süreli bir çözüm olurdu. Bu sistemi alsan...
Facebook gruplarında güvenilir ve uygun ekran kartı satışları oluyor arkadaşın dediği gibi sayfalara bakabilirsin. Şahsen ben elden almayı her zaman tercih...
Ben yıllarca i7 7700 ve 1050ti kullandım, 2 sene önce anakartı-işlemciyi-ekran kartını-hatta mhz'den dolayı ramleri bile değiştirdim. Anakartı 2.elden b450m...
RAWM ER21 PRO, ATK Dragonfly A9 ultra max, Darmoshark M3 Pro Max öncelikli olarak bu mouse'ları önericem duruma göre steel series aerox 3 almasını söyleyecem.
alakası yoktur belki ama kaç hz'de kullanıyorsunuz, 8khz bazen oyunlarda fps düşüşüne hatta fps drop'a bile sebep olabiliyor birde tabi 1khz ile 8khz'de...
yukarıda dediğim gibi 12-13 yaşında çocuk için bakıyorum, abi 3k bütçem var mouse alıcam dedi markaya bakıyor yoksa benlik sıkıntı yok kabul ettiremezsem...