tamam işte diyorum ya masam salon masası olduğundan normal masalardan çok daha kalın ahşap bir masa ona takamıyorum, V ayaklı pivot monitörlerde de masamın...
salon masası olduğundan mengeneli pivotları kullanamıyorum, V şeklinde olan versiyonları kullanınca da monitörü istediğm kadar kendime yaklaştıramıyorum...
Son atılan philips özellik olarak karşılasa da monitörün ayağı V şeklinde olduğundan masamda çok yer kaplıyor masam o kadar geniş olmadığından sığdıramam
philips çok öneriliyor ama attığınız modelde pivot yok malesef birde benim masam çok kalın olduğundan mengeneli pivot ayağı alamıyorum o nedenle kendinden...
Msi pek almak istemiyorum monitörüm arza yapınca güvenim biraz düştü yoksa bana muadil olarak msi mag 274qpf x32 önerdiler, ama hem garanti sürem 4 ay...
Evet dün 12k'ya görünce değerlendirmelik mantıklı gelmişti de şuan 14k olunca bilemedim, monitörüm bozulmasa beklerdim ama çok fazla zamanım yok bu birkaç...
Msi G274qpx 2k 240hz monitörüm arza yaptı bende para iadesi alıp yeni bir monitör almayı düşünüyorum, aklımda bir kaç model var ama bazıları hakkında bilgi...
Benim ürünün garantisini bitmesine 3-4 ay var, yeni ürünü kabul edersem garanti sürem 1 yıla uzayacak mı demek oluyor bu, (benim bildiğim sadece tamir...
Elimde iade değişim raporu var ancak tekliflerini belirli bir süresi var mı durum nasıl işliyor tam bilmiyorum şuan arzalanan monitörü servise teslim etmiş...
2025 ocak ayında almış olduğum MSİ G274QPX monitörümde yatay çizgiler oluştu bu nedenle msi servise gönderdim ve para iadesi yada değişim kararı çıkardılar...
garanti olayını da sordum bana kendi ürününüzün garantisi kadar garantisi olur dediler benim monitörün garantisi de ocak ayında bitiyordu, iş böyle olunca...
Konudan bağımsız benimde msi G274qpx monitörüm panel arzası verdi, çok şükür garanti süresi içerisinde oldu da değişim yada para iadesi yapılacak. Sanırsam...