o paralar mı. hmm yani burda parayı kendi emeğiyle kazanmama durumu falan mı var veya kolay para durumu var, para nedir ki elinin kiri falan bırak ulenn...
Kamerada gözüken ile gerçekte olan aynı değil. Bunu anlatmaya calısıyorum. Fark ettiyseniz renk veya hız açısından kıyaslamadım MSI monitörle. Sadece siyah...
Hayır orda alt kısımda alınır alınmaz diye öneri yapmadım 12345 olan kısım öncelik sıralaması değil, onları ktc ile fiyat karşılaştırması olsun diye koydum...
Philips mi kötü? :D
Dragos alınır mı?
Renk gamutu gibi farkları görmez misin?
Bu arkadaşı ciddiye alan varsa konudan çıksın rica ediyorum zerre bilgisi...
Beyler bu Monitörü aldığımdan beri fps oyunlari farklı bir seviye de oynuyorum bir de f80 monitor kolu aldim baya keyifli oldu. Biz daha once monitor...
Lenovo Legion 27Q-11 panel araştırması sonucunda KTC ile aynı paneli kullandığını öğrendim. Aradaki fark şu; KTC daha iyi bir arka aydınlatma kullanmış...
27Q-11 mantıklı bir monitör değil. Parlaklık, kontrast oranı ve renk gamutu bakımından KTC den zayıf. İncelemeler de 250-280nit çıkıyor. Bu kadar para verip...
Hocam zaten Hardware unboxed, digital foundry, techpowerup, IGN gibi kanallar bile KTC ile alakalı incelemeler paylaşıp önermiş. Monitör incelemelerine hiç...
Ktc konusunda bende karamsarım ama yapılan incelemelerde çıkan sonuçlara göre konuşacaksak gayette değerlendirilebilir .
Markadan ziyade modele bakmak daha...
Bu bütçelerde dragos gibi markalar alınmaz. Zaten iyi markaların seçenekleri var; KTC, Lenovo, MSI, AOC, Gigabyte, Asus gibi.
KTC'nin neden yurt dışında...
Hocam konu olmuş 40 sayfa :) uzayacak çok şey var monitör alma konusu gerçekten çok sıkıntı.
almak isteyene zaten bu monitör mantıklı, dediğim gibi yüksek...
Yan hesap acmıs muhtemelen haterlarımdan biridir bos bos konusmus. Dikkate almaya gerek yok. Ktc almayı düşünen varsa markanın kalite bakımından Asus veya...