S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      Siene, Toyota Yaris Cross Hakk. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sen aracı servise veriyorsun ki garanti bozulmasın ama servis inatla istediğin yağı koymuyor çünkü onlar daha iyi bildiklerini sanıyorlar. Aracın...
    • S
      Siene, Toyota Yaris Cross Hakk. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      3 silindir motorlar maalesef sıkıntılı toyota da. Yatak sarma olayı kronik ve 20bin km lerde bile yatak sarma şikayeti olanlar var. Bu arkadaşın videolarını...
    • S
      Herkese önerdiğim gibi sana da kendi kullandığım Honda City i öneririm. Şehir dışı ortalaması 5 litre altında. Bursa nın aşırı bayır olan semtinde...
    • S
      Siene, 1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben segment olayından çok anlamıyorum herkes kafasına göre bir şeyler söylüyor. B plus falan bile diyen var o yüzden önemsemem. Sıfıra yakın sorunsuz başka...
    • S
      Siene, 2026 Da YouTube Zor Mu Oyun Videoları Tutmaz mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Önce memur ol. Zaten hafta sonları falan boş zamanın olur. Video çeker 2 sini beraber yürütürsün.
    • S
      Siene, 1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sorunsuzluk ilk sıradaysa Honda City.
    • S
      Pazaramanın her kuponu böyle. İndirim olan fiyattan değil indirimsiz fiyatından düşüyor. İndirim kuponu kullanınca fiyat daha çok yükseliyor çoğu zaman. Her...
    • S
      Siene, 750k-1m Araç Önerisi İstiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende Cross için telefonda yarım saat hatasını boyasını sorup sıfır gibi dediği için gittim görüştüm. Dediği gibi araçta tramer değişen yoktu ama boydan...
    • S
      Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan. Bu paralara otomatik vites yoktu sanırım eğer otomatikse çok iyi fiyata almışsın. Bende sıfır Cross 1.6...
    • S
      Siene, 🔥İndirim N11 | Masaj Tabancası 299₺ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Merakımdan aldım öylece duruyor kenarda. Bence gereksiz alet. İade sürem dolmadan iade etmeyi denesem mi diye düşünüyorum ama kendi irademle aldığım bri...
    • S
      City kullanıcısıyım bütçe artarsa kesinlikle alınabilir ama 1.3m den aşağı pek bulunmuyor. Bütçeyi arttırabilirsen bu fiyata yeni , sorunsuz ve nispeten...
    • S
      Bende tercihimi Egea dan yana kullanırdım. O paralara 10 yaşında araç alacağıma 2021 üzeri Egea alırım kafam rahat olur. Şehir içi kullanacaksan 1.4 urban...
    • S
      Siene, ❌İndirim Bitti! Migros Çikolata 0 Tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dün gece 390 tl ye 2 adet gofrikle beraber 6 paket godiva aldım ama sabah gofrikler iptal olmuş sadece godiva geldi. Kampanyaya giremediğim için 150 si iade...
    • S
      Yıllar önce çinden aldığım aynı şekilde ama farklı markada projeksiyonum var bence gayet kullanışlı ürün. Evin her hangi bir duvarına yansıtıyorum mis gibi...
    • S
      Siene, İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kenarda duran kart vardı şimdi onunla harcama yapsam aidat ister. Nays ın %50 geri ödemesiyle devam.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,861
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri