tanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanınAlıntıyı görüntüle
Paylaşım için teşekkür ederim az önce teslim aldım çikolataları.
Alıntıyı görüntüle
Sen iyice market kurma yolunda ilerliyorsun reis. Önce dondurmalar sonra çikolatalarAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bayram çikolatası ama düşündüğüm gibi de değilmiş, ufak bir paket 8-9 tane tek atımlık çikolata var içinde.ne olduğunu bende bilmiyorum daha tesşim almadım
Yuh bunu iptal etmedi mi adamlar? Alsak alınır da ne çikolatanın al satını yaparım ne de bu kadarını mide sağlığını koruyarak yiyebilirim benAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bedava değil mi işte? Yanına biraz başka ürünlerden alman lazım sadece.tanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanın
Direkt ücretsiz, yanına indirimli ihtiyacım olan ürünlerden ekledim. 2 kere sipariş verdim toplam 12 kutu aldım. Extra olarak getirme ücreti verdim iki siparişe toplam 62 lira. Kutu başına bölersek de bu ücreti kutu başı 5 liraya felan gelmiş oluyortanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanın
ona dikkat etmemişim teşekkür ederim.Son kullanma tarihine 5 ay kalmış bu arada, çok alanların hızlı hızlı yemesi lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Direkt ücretsiz, yanına indirimli ihtiyacım olan ürünlerden ekledim. 2 kere sipariş verdim toplam 12 kutu aldım. Extra olarak getirme ücreti verdim iki siparişe toplam 62 lira. Kutu başına bölersek de bu ücreti kutu başı 5 liraya felan gelmiş oluyor
Kasım bana gelenlerin SKT si, daha 6 ay var ve sipariş başına maks 6 tane eklendiği için 6 kutu aldım zaten haziranı göreceğinden bile şüphem var 6 paketinSon kullanma tarihine 5 ay kalmış bu arada, çok alanların hızlı hızlı yemesi lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Direkt ücretsiz, yanına indirimli ihtiyacım olan ürünlerden ekledim. 2 kere sipariş verdim toplam 12 kutu aldım. Extra olarak getirme ücreti verdim iki siparişe toplam 62 lira. Kutu başına bölersek de bu ücreti kutu başı 5 liraya felan gelmiş oluyor
Ayrı ayrı sipariş mı verdinAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bedavatanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanın
Tek siparişte ek sipariş ile beraber 12 adet verdi.Ayrı ayrı sipariş mı verdin