❌İndirim Bitti! Migros Çikolata 0 Tl

1779184718566.webp

Paylaşım için teşekkür ederim az önce teslim aldım çikolataları.
1779184941862.webp

ne olduğunu bende bilmiyorum daha tesşim almadım
Bayram çikolatası ama düşündüğüm gibi de değilmiş, ufak bir paket 8-9 tane tek atımlık çikolata var içinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Paylaşım için teşekkür ederim az önce teslim aldım çikolataları.
Alıntıyı görüntüle
Yuh bunu iptal etmedi mi adamlar? Alsak alınır da ne çikolatanın al satını yaparım ne de bu kadarını mide sağlığını koruyarak yiyebilirim ben 😅

tanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanın
Bedava değil mi işte? Yanına biraz başka ürünlerden alman lazım sadece.

Son kullanma tarihine 5 ay kalmış bu arada, çok alanların hızlı hızlı yemesi lazım :D

tanesi kaça geldi kutunun değil çikolatanın
Direkt ücretsiz, yanına indirimli ihtiyacım olan ürünlerden ekledim. 2 kere sipariş verdim toplam 12 kutu aldım. Extra olarak getirme ücreti verdim iki siparişe toplam 62 lira. Kutu başına bölersek de bu ücreti kutu başı 5 liraya felan gelmiş oluyor

Son kullanma tarihine 5 ay kalmış bu arada, çok alanların hızlı hızlı yemesi lazım :D

Direkt ücretsiz, yanına indirimli ihtiyacım olan ürünlerden ekledim. 2 kere sipariş verdim toplam 12 kutu aldım. Extra olarak getirme ücreti verdim iki siparişe toplam 62 lira. Kutu başına bölersek de bu ücreti kutu başı 5 liraya felan gelmiş oluyor
ona dikkat etmemişim teşekkür ederim.

Kasım bana gelenlerin SKT si, daha 6 ay var ve sipariş başına maks 6 tane eklendiği için 6 kutu aldım zaten haziranı göreceğinden bile şüphem var 6 paketin 😀

100 tane alanlar varsa şimdiden yemeye başlasın ama anca biter.

Dün gece 390 tl ye 2 adet gofrikle beraber 6 paket godiva aldım ama sabah gofrikler iptal olmuş sadece godiva geldi. Kampanyaya giremediğim için 150 si iade edilecekmiş. Direk aldım hepsini iade ettim.
6 paketi bile 250 etmez. Bedava olmasa o fiyatlara alınacak ürün değil.

Ben sanalda bu ürünü bulamadım ama markette var fiziksel olarak jet kasadan geçsem oluyo mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri