Ses kartını USB ile bilgisayara bağlayıp, mikrofonu da XLR kablosuyla ses kartına takacaksınız. Ek olarak kulaklık ve enstrüman için 6.3mm jak girişleri...
Cok sagolun. Peki ben bu ses kartini nasil kullanabilirim acikcasi onu bile bilmiyorum desem yeridir. Yani ben bu mikrofonu bilgisayara ve ses kartina...
Maalesef çıkmayabiliyormuş da, sonradan gördüm ben de. Görsellerde hep standla gözüktüğü için ben de başlığa dahil yazmıştım ilk başta, bunu görüp de...
Bir süredir forumda aktif olamadım dostlar, o sırada bitmiş indirim. Alan varsa hayırlı olsun herkese.
Kutusunun içinden 5/8"den 3/8"e adaptör çıkıyor...
Fikrinize saygi duyarim hocam. Marka ve urun gercekten harika ancak fiyati hakkinda o kadar da yorum yapamam guncel piyasayi bilmedigimden. Tabii ki alacak...
Rica ederim,
Konu sahibi arkadaşın belirttiği mikrofon için sizin gönderdiğiniz linkteki ses kartı PC ye bağlanabiliyor mu veya uyumlu mudur inanın bilgim...
Cevap icin tesekkur ediyorum.
Aşağıdaki ürünle birlikte PC'ye bağlanabilir mi, ben asıl onu merak etmiştim. Yani ses kartı ile kullanilmali demiş bilen...
Merhaba kızım da ben de aynı pc üzerinden maono pd200x aktif olarak kullanıyoruz, hem video çekimlerinde hem de interaktif egitimlerde baya faydasını...
Arkadaslar bende su arkadas var.
https://amzn.eu/d/a4z2nxf
Bu mikrofonu alırsam pc'ye bağlama şansım var mıdır? Düşünmem gereken ek bir şey var mıdır, bir de?