Sadece oyunsa 27 çok keskin ve mükkemmel. Daha önce Odyssey G7 4K 144 hz kullanmıştım ancak oyun dışında windows ölçeklendirme %100 olduğunda her şey çok...
Ürünler geldi. KlasseGear Pro ya göre daha kalın. Kutusu falan var kaliteli. Alt kısmı gerçekten kaymıyor ve desenleri çok güzel. Mouse: Asus rog gladius...
Eskimişti benim klasse mousepad. Glorious bakarken bundan 2 tane almış olduk bakalım :) Yorumlara aldanarak aldım, bazen ucuza iyi ürünler denk gelebiliyor...
Alt tab yapınca ne oluyormuş ben kullanıyorum bir sorun görmedim ? Monitör konusunda aşırı titiz birisi olarak söylüyorum monitör de 1 tane bile hata, kusur...
Windowsda HDR açıyorsun ve kalibre edip kalibrasyon frofilini tanımlıyorsun. 2 seçenek kullanılabilir. HDR400 veya HDR1000. Monitör ayarlarında HDR1000 için...
Sadece oyuna girerken açıyorum, oyundan çıkıp hdr i kapatınca çok soluk geliyor ama alışıyorum geri. HDR performansı süper. The last of oynarken oyun...
1 ay önce 22 bine vade farksız 12 taksitle aldım. İnanın 34 inch e nasıl bakacağım diye korkarken şimdi başka monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen...
2024 ün başlarında çıkmış bir anakart. Ve 9000 işlemci serisine destek BIOS güncellemesi sonradan gelmiş. Muhtemelen eski BIOS var o yüzden CPU tanımıyor ve...
Hocam Discord kapandığı halde hiç giriş problemi yaşamadım. VPN hiç kullanmadım. Windowsda 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girili. Bir deneyin isterseniz.
Windowsda...
Dostum yazdıklarına göre olası sorunları sana söyleyeyim.
Sabit disk veya SSD doğru çalışmıyor sistemi buga sokuyor olabilir.
Bu disklerde hatalar olabilir...