Öncelikle naparsan yap bel desteği yerinde durmuyor. Çapraz takıyorum ara ara düzeliyor ama yine de sürekli aşağya doğru koltuğun boşluğuna kayıyor. Boyun...
Bütçe arttırıp 250 SR satın aldım hocam. Ama satın almadan önce çok araştırdım RTR200 tam fp ürünü. Zaten tvs ve cfmoto bayileri aynıydı. Gittiğimde de...
Dediğim gibi eğer pcde sadece tek 1 adet gamepad kullanacaksanız 2.yi almayacaksanız bu ürünü almak daha yararlı olur sonuçta kendisi üretilmiş bir şey. Ama...
Sonuçta birisi onun için geliştirilmiş ve tasarlanmış bir ürün. Kendi ürününü almak daha mantıklı. Fakat elinde 1den fazla konsol varsa pil almak daha...
Dostlar selamlar , sıfırdan motora başladım. Bayiden 0 250 SR satın aldım. RS200 Alsaydın diyen arkadaşlar elbet olacaktır fakat elimde nakitim olmadığı...
2. elden Lian Li O11 Dynamic Evo öneririm. Maksimum 4kya tertemiz ürünler mevcut. Sıfırına 6*7k vermeye gerek yok bu kasaları kullanan insanlar genelde...
Kullanıyorum hocam ve memnunum tam fp ürünü. Ben zamanında alırken başka seçeneklerde vardı fakat en yakın rakibi ile arasında 1*1.5k fark vardı . Bende...
Fark ettiyseniz eğer size attığım linteki üründe 2 farklı parça var. Birisi fan olan diğeri ise metal bloğu. Metal blok zamanla arasında toz tutmaya başlar...