Anakartlarda bile tamamen beyaz devri başladı. Bu konularda kendini kasmana gerek yok. Her ürünün beyazının çok fazla çeşidi var artık. Markalarda farkında...
Hocam jumbum hakkında çok fazla şikayet gördüm. Orayı düşünmüyorum. Sanırım dediğiniz gibi LCD yapmayacam fanları. Hepsi normal olacak. Bir de sizce beyaz...
Lcd yerine alta alacağından 3 tane daha al hocam öyleyse :) Daha uyguna gelmiş olur hem
1738529170
Var ama normalin 1k kadar üstünde ve 1 ay sonraya...
Bu bir heves hocam çok takılmamak lazım. Hevesini aldıktan sonra satmak istese zaten bu parçaları neredeyse aldığı paralara satacak. Adam akıllı zarar dahi...
Hiç sorma valla bende de rog b550 a var ama 2 tane tek usb var maalesef. Ekstra olarak birde 1500e hub almak zorunda kaldık. Birde uğraşması cabası. :)...
Lianli o11 kullanacaksanız yana 3 tane TL LCD Reverse alın. Alta da reverse serisi veya normal alıp ters çevirip kullanın. Lcd hariç alacağınız toplam 7...
TL Lcd normal olanlar sorunsuz olarak çalışıyor. Bu lcd fanlarda olan 9 pin usb bağlantısını direkt olarak anakarta takman gerekiyor bilgin olsun. Nzxt nin...
Doğrudur hocam kullanmadığım için bunu ilk defa duyuyorum. Lianliye mail atarsanız eğer hızlıca geri dönüş yaparlar diye düşünüyorum. Destek sistemleri fena...
Gerçekten Görüntünün YAKIŞIKLI olmasını istiyorsan şimdi sana sıralıyorum
Kasa Phanteks Nv9 Link
Fanlar Lianliden Şaşma Yeni seri olarak TL Wirelles...
Sabitten kastın nedir hocam ? % kaç fanla kaç dereceye kaç dakikada çıkıyor ? 9k 3070 için çünkü tavan fiyat gibi. Bu parayı verirken temiz olmasına dikkat...