Verimli çalışırsan 1k garanti daha iyisi de olabilir. 6 ay boyunca günde maksimum 2 saat çalışarak 5k sıralama yaptım. Tabii sabır da çok önemli sözel...
https://www.idefix.com/aoc-q27g4xf-27-180-hz-05-ms-adaptive-sync-qhd-fast-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-5458836
Aynı işlemci ve ekran kartıyla bu monitörü...
Linkeriyle birlikte sana atacağım ürünlerin toplamı muhtemelen 19-20k civarlarında olacaktır. Herkes sarı siteyi kendine örnek alsaydı piyasa hapı yutardı...
Aromalı creatin almayın. Hem gram başına düşen creatin oranı azalıyor hem de tadı berbat. Düz creatin alıp geçin. Protein tozu olarak da proteinocean pek...
Neyini anlamadınız? İlk 30-35 diyen arkadaş abartmış bizde dalga geçiyoruz. O fiyatlara hayatta gitmez. Hakkı maksimum 17'dir. Fazlası imkansız. 15 veren...
Arkadaşlar PC'de gamepad kullanacak adama Dualsense veya Xbox 9. Nesil fln önermeyin rica ediyorum. Ondan sonra stickleri drift yapmaya başlayınca siz mi...
Nerden görüyoruz hocam bilmiyorum ben. Ayrıca hızı kaça almak lazım? Hiç karışmadığım haliyle maks 75 dereceyi gördüm. O da işlemci tabanlı oyunlarda...
Kodu aldım hocam bu sefer de exxen üzerinden giriş yapıp promosyon kodu girmeye çalıştığımda ''geçersiz promosyon kodu, lütfen doğru kodu giriniz'' diyor.