Kimse ciddiye alıp cevap bile vermemiş sana ama ben yapayım dedim öyle bir şey. Devam edip etmeyeceğime de cevabını duyduktan sonra karar vereceğim, sen bir...
Atatürk'e düşman olanın hain olduğunu bil yeter. Bilgi ve iletişim çağında bu oksijen israflarına açıklama yapmanın gereği yoktur. Mayası bozuk olanın...
4k mı renderlıyor? şaka mısınız hocam hemen her oyunu fsr ile renderlıyor. 4k oyunları 1080pden renderlıyor %80
1772023298
öbür forumda da sana gereken...
Ekran kartın yeterli aslında. İşlemci Depp yaşatmadığı sürece sorun olmaz. Bunu da öğrenmek için tek seçenek alıp denemen. Tatmin etmezse iade edersin.
Bunu yaparsam pc'yi kullanamam en az 1 hafta 10 gün belki daha da fazla. Derslerim her şeyim pc'de o yüzden yapamam bu dediğinizi. 4k'yı geçmeyen temiz...
Sattıktan sonra ne almamı önerirsiniz peki? Ayrıca bu sıvı soğutmanın fanlarından bir bozuldu zaten. Ben direk 2 fanı da değiştim ikinci elde bozuk fanlı...
Maalesef öyle bir imkanım yok yakın zaman için. 5-6 ay daha kullanmak zorundayım. Başıma bir şey gelmesin diye dua etmekten başka yapacak bir şey de yok...
Hocam siz nerde diyordunuz başka bi forumda mı? İndirime girdi, konusu açıldı bir sürü kişi aldı bu ürünü bende dahil olmak üzere. Madem böyle berbat bir...