Bende zaten direk soru gelmesi açısından bakıyorum. Şimdiye kadar soru bankaları dışında denemelerin neredeyse hiç birinde topaklardan soru gördüğümü...
Tyt coğrafya için sadece bunlar yetmez. İklimleri, nüfusu bilmek şart. Banko 2 soru buradan geliyor. Dünyanın şekli ve hareketlerinden de soru çıkabiliyor...
Hocam coğrafya için şart değil ama tarih ve edebiyat için bence Benim hocam'ın AYT tarih ders notları ve AYT edebiyat ders notlarını alın. Bakın soru...
Tyt olması gerektiği gibi. Ayt'de dediğin gibi planlı ve verimli çalışırsan 30k çok da zor olmayacaktır. Edebiyatın da zaten fena değilmiş. Eksiğin belli...
Dünya haritasına hakim değilsen ve neyin nerede olduğunu bilmiyorsan kesinlikle bitir. Tarih bence AYT sözelin bel kemiği. Edebiyattan da Coğrafyadan da...
Eğer yapabiliyorsan en mantıklısı bu ama çok zorlayabilir. Ben kendim bir günü sadece tarihe ayırıyorum. Sonra bir gün de Edebiyat ve Coğrafya çalışıyorum.
Ayt tarihte her üniteden soru gelebiliyor bu yüzden banko soru çıkacak bir kamp var mıdır bilmiyorum. Ben kendim Ramazan Yetgin'in AYT tarih kampını...