Akıllarına gelmiyor hocam akıllarına gelse o da batar. Ülkemin insanı twitter ruhunu çok benimsedi artık. Her şeye gram fikir yormadan, bilgi olmadan çamur...
Hocam senle iğneleyici kelime kullanmadan konuşuyorum ama anlıyorum ki sen o inceliği gösterecek bir karaktere sahip değilsin. Şimdi atamanın az olması ile...
dizi film ilgim yok hiç bakarım yinede nedir ne değildir diye teşekkürler.
1764503575
anladım her yer birbirinden farklı aynı durumu konuşamayız. aklıma...
Yanlış bir düşünce olmuş bu kardeşim. Akıl sağlığın ile pek bir alakası yok askerdeki her adam deli değil. Sadece sağlam bir mental gerekebiliyor. Ben...
Gerizekalının birine laf anlatıyorsun boş ver bence. Öğretmenlik mesleğini tatiller üzerinden değerlendirerek itibar zedemelesi yapmaya çalışıyor ama a*tal...
Kardeşim gene olarak boş bir insan mısın? Yoksa öyle olmayı mı tercih ediyorsun? Her sene müfredat değişiyor ülkemizde, ara tatillerde de aynı şekilde. Her...
Sen ne zaman, nereden gördün herhangi bir öğretmenin 6 ay tatil yaptığını? Bomboş, kulaktan dolma, gereksiz bir görüş. 4 tane öğretmen arkadaşım var, 2...
KHO 1.sınıfta bırakmış biri olarak bir şeyler söyleyeyim bende. Vatan, millet, sakarya gibi duygusal sözcüklerden çok uzak bir şey askerlik. İnsanların...