Yamoima

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Yamoima
      Yamoima, Herkesin ATK Önermesi /HK/. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      QC, Quality Check (Kalite Kontrol) anlamına geliyor hocam. Bir ürünün üretiminde kaynaklanan hataların fark edilmeyip son müşteriye hatalı ürünün ulaşması o...
    • Yamoima
      Yamoima, Herkesin ATK Önermesi /HK/. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ATK markasına ait 2 mouse ve 1 klavye kullanıyorum. Mouselarım R1 Pro Max ve A9 Plus, klavyem ise Hex80. Ürünlerinin hepsinden memnunum. QC olarak bir...
    • Yamoima
      Yamoima, Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Rica ederim hocam. 12 bin tl bandında slice75 var. Manyetik klavye olduğu için mekanik klavyelere kıyasla daha hassas ve tutarlı oluyorlar. Genel olarak...
    • Yamoima
      Yamoima, Beyaz Klavye ROG Azoth X nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Klavye ve mouse için bu tarz ASUS, MSI, Corsair, SteelSeries gibi markalardan artık yavaştan uzaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Hem gereksiz pahalılar, hem...
    • Yamoima
      Yamoima, Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yazılım ve RGB efekt çeşitliliği olarak Lian Li açık ara önde. Pahalı evet ama bir o kadar da kaliteli. Garanti ve ürün değişim süreci de bir o kadar...
    • Yamoima
      Yamoima, Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      F/P olarak aşağıdaki model gayet ideal duruyor, forumda başka konularda da görmüştüm...
    • Yamoima
      Yamoima, ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hex80 malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok iyi. Güncel olarak kullanıyorum çok rahat önerebilirim.
    • Yamoima
      Yamoima, Yardım KLAVYE ÖNERİSİ MAX 2.300 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok klişe olabilir ama AULA F75 derim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,717
Üyeler
192,780
Son üye
KuroZai