Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi?

Son bir sorum olacak bu arada. Öncelikle karar verdim asiahorse çekiyorum. Akvaryum Kasanın yan paneline 3 adet reverse , alt paneline 3 adet reverse , 1 tane de düz egzoz fan şeklinde. Geriye üst panel kalıyor. O kısma Asus rog RYUO IV SLC 360 sıvı soğutucu takacam. Bu sıvı soğutucunun kendi fanlarını mı kullanayim yoksa bütün fanları aynı yapmak adına 3 tane daha asiahorse alıp sıvı soğutucununkilerle değiştireyim mi ? Gerek var mı bilemedim. Değiştirmezsem eğer anakart yazılımından bütün fanları aynı renk yanacak şekilde ayarlayabilir miyim ?
Çok yüksek ihtimalle ayarlarsınız diye düşünüyorum. Bu fanları argb girişinden bağlamak gerek kontrolcü çıkmıyor diye biliyorum. Bende 6 tane reverse alıp + 1 düz çekeyim dedim beyaz tekli düz kalmamış nedir bunun hükmü ya.

Yazılım ve RGB efekt çeşitliliği olarak Lian Li açık ara önde. Pahalı evet ama bir o kadar da kaliteli. Garanti ve ürün değişim süreci de bir o kadar zahmetsiz. Tekrar fan alacak olsam yine alırdım.

Çok yüksek ihtimalle ayarlarsınız diye düşünüyorum. Bu fanları argb girişinden bağlamak gerek kontrolcü çıkmıyor diye biliyorum. Bende 6 tane reverse alıp + 1 düz çekeyim dedim beyaz tekli düz kalmamış nedir bunun hükmü ya.
şundan alıp asiahorse fanlarını buna bağlıcam da asusun fanlarını da buna bağlamalı mıyım ? yoksa asusunkileri cpu fana falan mı takmalıyım ?

şundan alıp asiahorse fanlarını buna bağlıcam da asusun fanlarını da buna bağlamalı mıyım ? yoksa asusunkileri cpu fana falan mı takmalıyım ?

Hayır hocam anakart destekliyorsa argb bunlar birbirine tek seferde girdiği için tek argb çıkış oluyor ordan takarsınız. Anakart önemli kaç adet kullanacağınız önemli.

Hayır hocam anakart destekliyorsa argb bunlar birbirine tek seferde girdiği için tek argb çıkış oluyor ordan takarsınız. Anakart önemli kaç adet kullanacağınız önemli.
Anakart rog strix B850E olacak. Yeteri kadar fan girişi var mı bilmiyorum da üstteki @Bedavakaju arkadaşın yazdığı şey düşündürdü beni biraz. Asusun kendi fanlarını kullanmayıp onları da asiahorse ile değiştiresim geldi şuan fakat asusun fanları 5 küsür basıncı var. Asiahorse ise 2.5 civarı. Yani matematiksel açıdan 2 katı basınç farkı var. Ben bu asiahorse fanlarından alırsam ve sıvı soğutucuya taktıktan sonra işlemci sıcaklığı konusunda sorun yaşarsam bu sefer tekrar asusun fanlarını takmam gerekir. Bu sefer de almış olduğum o 3 fanın parası çöpe gider. Kararsız kaldım şuan ne yapsam bilmiyorum

Anakart rog strix B850E olacak. Yeteri kadar fan girişi var mı bilmiyorum da üstteki @Bedavakaju arkadaşın yazdığı şey düşündürdü beni biraz. Asusun kendi fanlarını kullanmayıp onları da asiahorse ile değiştiresim geldi şuan fakat asusun fanları 5 küsür basıncı var. Asiahorse ise 2.5 civarı. Yani matematiksel açıdan 2 katı basınç farkı var. Ben bu asiahorse fanlarından alırsam ve sıvı soğutucuya taktıktan sonra işlemci sıcaklığı konusunda sorun yaşarsam bu sefer tekrar asusun fanlarını takmam gerekir. Bu sefer de almış olduğum o 3 fanın parası çöpe gider. Kararsız kaldım şuan ne yapsam bilmiyorum
Hocam bence soğutucunun fanı orjinal kalmalı kasaya hoş bir görüntü katıyor. Şimdi alsam bunları kesinlikle dokunmam soğtucu fanına.

2026.webp

Beyazını kullanıyorum memnunum , Asiahorse fanlarda hoş duruyo ama ortası ring aynalı olmasa keşke

Lianli x 7 = 15 bin TL

Asiahorse dawn pro x7 = 5.800 TL

Kasa olarak Lianli O11 dynamic evo rgb kullanacam.

Asiahorse 3'lü 2 set beyaz fan söyledim. Bugün geldi ve taktım kasaya. 6 fan 3.000₺'ye geldi. Görüntüsü çok hoş geldi gözüme. Memnunum :)

1 adette egzoz fanı alıcam ama stokta yok.

20260314_181803.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,881
Üyeler
192,822
Son üye
Cynthia
Geri