Hocam ses seviyesi bass seviyesi gibi bir durum değil aslında bu ortalama bass içeren bir şarkıyı açtığınızda ses teknolojisinden hiç anlamayan bir insanın...
Bendeki zırıltı, titreme sesi için link paylaşayım. Belli hz seviyesindeki bass seslerinde oluyor. Dolby atmos içeriklerde ve bass içerikli müziklerde...
Helal olsun markaya. Bu kampanyayla birlikte ciddi bir satış ve popularite yakaladıklarının farkındalar. Bu vb hatalardan dolayı rüzgarın tersine esmemesi...
Bugün subwofer sorunu için ekip ben evde yokken geldi, kardeşimin söylediğine göre üzerinde sünger olan 3 küçük plastik parça takılmış, az önce denedim...
İlk çıkardıkları seride bir parçayı sanırım eksik koymuşlar. Sonra stokları bitirip yeni seride düzeltmişler. Arayıp bu sorundan bahsettiginizde ücretsiz...
Yarın kısmetse nasıl bir şey eksikmiş nasıl takılıyormuş ve ne derece çözüm oluyormuş inşallah hep birlikte aydınlanacağız hocam.Fotoğrafını çekeceğim zaten...
Kabin titreşim sorunu bende yok sanıyordum fakat şu klipte 20 25 ve 30. saniyelerde sözler başlamadan gelen bass kısımlarında gerçekten rahatsız edici bir...
https://uploadnow.io/f/Jt1FY23 şu linkteki videoda , baslı bir müzikte arka kapağın ciddi titreşim sesi çıkıyor, subwofer problemi bu şekilde oluyor...
Bana söyledikleri bu yüzden stok girmedikleriydi hocam 😊
1763463933
Hocam baslı bir müzik açın servis kurulumu yaptıktan sonra. Zırıltı sesi geliyor...
Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım
1763462300
Ayaklarının üstüne kurulum...