Yıl sonuna kadar depoları full dolduracak miktarda üretip 2026 ile birlikte asgari ücret zammı maliyet artışı rakip firmaların fiyat artışıyla birlikte...
Değerli dostlar elimden geldiğince bu tarz bilgi içerikli konuları sizlerin yararlanması için açacağım destek vereceğim çünkü bazılarımız bu anlatacağım...
Ben bikaç gün önce yaptırdım 10 milyon koydurdum bedeli. Aradaki fark 1000 tl falan buna da fazlasıyla değer. Zaten kaskoyu yaptırmak bu şekilde mantıklı oluyor
Valla ben uğraştım fabrikadan gelecekler işte bakalım ne diyecekler.
Ben işlemin yanlış yapıldığını düşündüğüm için yazdım, kendileri ilgilendiler gelip...
tabii ki öyle hocam 19500-21000 falan yazanlar var o fiyata veya bir tık üstüne mükemmel soundbarlar var hem şık hem sesi daha güzel bana göre. Ama 9 k ya...
Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim...
Alan insanlar buna mu bakıyor yani ios kapalı kaynak kodluymuş anne bundan alalım mı diyorlar 😀
1764839317
Hocam ben de kullanmıştım , şu an S24 Ultra...
Bana kalırsa alınabilecek düzeyde prestij katan nadir şeylerden birisi telefonu iphone kullanmak hocam. 3 senelik 4 senelik iphoneun bile premium görüntüsü...