Ben çok şaşırmıştım üstteki mesajda da yazdığım gibi bu durumdan mağdur olmuş birisi muhtemelen logitech yedek parçalarını 3d yazıcıda üretip satıyo koskoca...
Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada...
Bikaç yıl önce g930 kullandım sesine kalitesine söyleyecek söz yok ama kulaklık düştü menteşesi kırıldı yedek parçası yok servisi aşırı sıkıntılı.Güncel...
Kampanya başlamadan önce çalışma yaptım ve beden olan sweatleri vb. hepsini filtreledim. Aşağıdan ihtiyacınız olan ürünlere direkt gidebilir böylelikle...
Fiyat mağaza fiyatıyla hemen hemen yarı yarıya kendim çalışıyorum mağazada 1050tl çektirmek isteyen varsads mağazaya götürdüğünüzde çekiyorlar kahveyi kendi...
Selamlar herkese, bugün yeni telefonum Honor 400'ü inceleyeceğim. Forumlarda pek inceleme bulamadığım için kendim hazırlamak istedim.
Cihazı 28 Ekim...
Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan...