Arkadaş sistemini satıyor, yükseltmeye karar verirseniz anakartı da mevcut, ilanlarına bakayım dedim sizin düşündüğünüz işlemciyi de (2700x) satıyormuş...
Tamam illa ki fark olur ama bu belki zahmete etmeye bile değmeyebilir. 3000'e işlemci bulunsa anakart da 1500 bişi. Bence değecek bir hareket olur. Arada...
BIOS sürümü izin veriyor olması lazım, 5600 işlemci yanına minimumda rx6600 ekran kartı, şimdilik bir de ram takviyesi yaparsın belki aynısından bir tane...
Takmaya takılır, çalışır da ama BIOS tahmin ettiğiniz gibi sorunlara sebebiyet verebilir. Aynı zamanda 2000 serisi işlemciye geçmek de performansta dişe...
https://forum.donanimhaber.com/b350m-anakart-ryzen-5-5600--152956219
1738886180
Öyle bir muhabbet var benim de okuduğum kadarıyla, anakartınızın marka...
AM4 işlemci platformuna sahip olduğu için birkaç karşılaştırma videosuna baktım, 5600 veya mümkünse 5600x tam size göre. Sarı sitede de bir takım ilanlar...
Güç kaynağı sistemi yükseltseniz de rahat rahat besler. Bende Xilence 550 watt psu varken de şu anki sistemimi kullanıyordum. (7600x,2060 super)
Yani o...
Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı...
2. elde bir sistem dizerim üff.
3k kule tipi soğutucu noctua falan var gördüğüm kadarıyla
9700x işlemci olabilir 10k diyelim
7700xt,7800xt duruma göre oyun...
Abicim bu çocuklar madem senin yerine tüm işi yapıyorlar nasıl stajerler? Onuda geçtim 16 saat nedir 2.5 yıl boyunca size iş öğretiyorum diye çocukları 6...
Ekran kartı için 95 derece de neymiş öyle. İyi bozulmuyor. Ekran kartı yorulmuşsa belki diğer muadil kartlara göre yine sıcak olabilir ama, kesinlikle fark...
Ne kadar güzel bir yönlendirme öyle(!) Kaç ay oldu hesap edemedim 2060 Super kartımın (2.el almıştım) ilk bakımını yaptım ve normal bir macunla değil SIVI...
Anakartı ben de 0 aldım, güzel indirime girmişti. İşlemci ekran kartı psu kasa vs. 2. el benim. Kasa ile cpu soğutucu 2011'den kalma layıkıyla işlerini...