Arkadaşlar Edifier R1700BTs modelini aldım pek zaman olmadı. Aşırı memnunum, kafama takılan bir konu var ilgisi ve bilgisi olanlara danışmak istiyorum...
Sıfır takıntısı olmadan, elimizdeki fazla ürünlerle ortaya bir şey çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Xilence 550w ve zerotherm nirvana nv120 mevcut elimde...
Kesinlikle yok, kablo, bt, dongle her şekilde kullandım. Her ürünün kusuru vardır sayacak olursak: bilgisayardan 3m falan uzaklaşıp araya nesneler sokunca...
Valla durum ilginç, işlemci bozulacak da, bu bozulma sıcaklık artışına sebep olacak daaaa... Güncelleme ayarlarla oynama vs. yapılıp işlemcinin voltajı...
Laptop kısmına karşı olduğum için ( gerçekten taşınabilir bilgisayar ihtiyacı olan durumlar hariç) laptopların performansının da masaüstü versiyonuna göre...
Yani farklı macunlar, farklı soğutucu vs. takılarak denenmiş. Ortada gözden kaçan garip bir durum olmalı. Tecrübesizlik de diyemem kesinlikle. Biz buradan...
Vallahi o kısımdan haberim yok, takip etmiyorum da. Yaşadığım bir olayı aktardım sadece. 430 TL 200mbps kullanıyorum... Hattım Vodafone ama modem altyapıdan...
Millenicom bayisi tanıdığım var, taahhütüm bitmek üzereyken beni de Millenicom'lu yap dedim. Zinhar yapmadı, uzak dur dedi. Hala Vodafone kullanıyorum...
Biz de şu anda 60k bandında monitör dahil sistem toplama peşindeyiz. Bazı ürünler için birkaç kişiyle anlaşıldı. Fikir edinme açısından sohbeti takipteyim...