2 tb hdd var ama hddlerin hızları o kadar düşük ki video fotoğraf gibi dosyalar haricinde artık kullanılamaz halde. SSD'nin hızını gören biri artık oyun vs...
Bendeki parçaları ve aldiğim fiyatları yazayım. Benim de ilk etapta amacım böyleydi çünkü ekran kartı fiyatı sistemin diğer parçalarının fiyatıyla kafa...
Hazır sistem almak bazen avantajlı olabiliyor ama avantajlıysa herlese avantajlı bu yüzden stok kalmıyor.
Performans açısından oyun için AMD, iş, render...
Bütçe önemli, sorunun ucu çok açık. Amd'nin iş işlemcisi denildiğin de Threadripper derim oyun da oynatır. Oyun işlemcisi dendiğinde x3d serisi ön planda...
Millenicom bayiliği olan bir ablam var, Vodafone var şu anda hızlarım epey düşük taahhüt bitmek üzere. Abla yapıyor muyuz bana bir internet dedim, hayır...
M50 modelini ben aldığım sıralarda gördüğümü hatırlamıyorum, fotoğraflarına baktım da detaylı şeyler yok. Arasında görünüş, hacim ve mod sayısı dışında bir...
O fiyatları hiç bilmiyorum dip değil dibin dibi, gerçekten muazzam. Daha bu sabah dondurulmuş börek yaptım. Son haftalarda kaç kg patates yapmışımdır Allah...