Termal Macun Önerisi?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
300
arkadaslar 300 tl bandında termal macun onerme sansınız varmı?

MX-4 & MX-6 Bunlardan Şaşma Derim .

Mx4 iyidir

Mx6 beton gibi valla sürerken baya uğraştırdı spatulayla zor yaydım
Evet kıvamı sert. Mx-6 tanıtımında zaten yaymaya çalışmayın, x şeklinde yada nohut büyüklüğü koyun gibi bir videosu var

Evet kıvamı sert. Mx-6 tanıtımında zaten yaymaya çalışmayın, x şeklinde yada nohut büyüklüğü koyun gibi bir videosu var
Yaymaya çalışmayın demelerinin sebebi macunun direkt dağılması 2 gr macun sürdüm sanki hiç sürmemişim gibi oluyordu en son soğutucuya ve cpu ya sürdüm öyle yaptım

Yaymaya çalışmayın demelerinin sebebi macunun direkt dağılması 2 gr macun sürdüm sanki hiç sürmemişim gibi oluyordu en son soğutucuya ve cpu ya sürdüm öyle yaptım
Ben de denedim. Gercekten çok sert. Sey gibi tahin kavanozun dibinde kalan kısım gibi 😀
Dedikleri şekilde yaptım. İşlemciye x seklinde sürüp bıraktım. Performansı güzel ama. Taşma da yapmıyor

yeni mx-7 yi denemeye çalışın. Ama bütçede belli tabi. Mx6 yıda 4 üde solluyor.

Mx-4ü çok önermeyin arkadaşlar pump out konusunda çok yeteneksiz olduğu için mx-5i çıkarmışlardı o daha kötü olunca piyasadan hemen toplatıp mx-6 yı çıkarmışlardı

Şimdi ise mx-7 en iyisi

Arctic milli macunumuz gibi bişey oldu zaten ahaha

yeni mx-7 yi denemeye çalışın. Ama bütçede belli tabi. Mx6 yıda 4 üde solluyor.

Mx-4ü çok önermeyin arkadaşlar pump out konusunda çok yeteneksiz olduğu için mx-5i çıkarmışlardı o daha kötü olunca piyasadan hemen toplatıp mx-6 yı çıkarmışlardı

Şimdi ise mx-7 en iyisi

Arctic milli macunumuz gibi bişey oldu zaten ahaha
Mx7 de iyi değil diyorlar 8 i çıkarmasınlar 😅

Mx7 de iyi değil diyorlar 8 i çıkarmasınlar 😅

mx7 yi almanyada laboratuvar ortamı vari bir yerde test eden bildiğim bir bilgisayar sitesi var. Türkiyede satılmayan macunları bile test ediyolar ve macunu test ettikleri ortam cpu gpu değil

Mikroskobik görüntü altında ve bazı press makinaları gibi mekanizmalarda hem pump outunu hem malzeme içeriğini hemde termal iletkenliğini test ediyolar.

Hatta her macun cpuya uygun olduğu gibi gpuya uygun olmadığına dair puanlamalar bile yapıyolar. Ben tabloya bakmıştım mx-7 açık ara thermwl grizzly gibi dişli rakiplerinden bile daha iyi not almıştı.

Bende deneyeceğim yaz iyice gelsin havalar ısınsın bi mx-7 nin tadına bakmak lazım

Mx-7 nin kötü çıkacağını hiç sanmıyorum

mx7 yi almanyada laboratuvar ortamı vari bir yerde test eden bildiğim bir bilgisayar sitesi var. Türkiyede satılmayan macunları bile test ediyolar ve macunu test ettikleri ortam cpu gpu değil

Mikroskobik görüntü altında ve bazı press makinaları gibi mekanizmalarda hem pump outunu hem malzeme içeriğini hemde termal iletkenliğini test ediyolar.

Hatta her macun cpuya uygun olduğu gibi gpuya uygun olmadığına dair puanlamalar bile yapıyolar. Ben tabloya bakmıştım mx-7 açık ara thermwl grizzly gibi dişli rakiplerinden bile daha iyi not almıştı.

Bende deneyeceğim yaz iyice gelsin havalar ısınsın bi mx-7 nin tadına bakmak lazım

Mx-7 nin kötü çıkacağını hiç sanmıyorum
Genel yorumlar Mx6 dan çok fark yok diyorlar. Fiyat 1.5 katı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri