erenitrium
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 300
arkadaslar 300 tl bandında termal macun onerme sansınız varmı?
Mx6 beton gibi valla sürerken baya uğraştırdı spatulayla zor yaydımarkadaslar 300 tl bandında termal macun onerme sansınız varmı?
Evet kıvamı sert. Mx-6 tanıtımında zaten yaymaya çalışmayın, x şeklinde yada nohut büyüklüğü koyun gibi bir videosu varMx6 beton gibi valla sürerken baya uğraştırdı spatulayla zor yaydım
Yaymaya çalışmayın demelerinin sebebi macunun direkt dağılması 2 gr macun sürdüm sanki hiç sürmemişim gibi oluyordu en son soğutucuya ve cpu ya sürdüm öyle yaptımEvet kıvamı sert. Mx-6 tanıtımında zaten yaymaya çalışmayın, x şeklinde yada nohut büyüklüğü koyun gibi bir videosu var
Yaymaya çalışmayın demelerinin sebebi macunun direkt dağılması 2 gr macun sürdüm sanki hiç sürmemişim gibi oluyordu en son soğutucuya ve cpu ya sürdüm öyle yaptım
Mx7 de iyi değil diyorlar 8 i çıkarmasınlaryeni mx-7 yi denemeye çalışın. Ama bütçede belli tabi. Mx6 yıda 4 üde solluyor.
Mx-4ü çok önermeyin arkadaşlar pump out konusunda çok yeteneksiz olduğu için mx-5i çıkarmışlardı o daha kötü olunca piyasadan hemen toplatıp mx-6 yı çıkarmışlardı
Şimdi ise mx-7 en iyisi
Arctic milli macunumuz gibi bişey oldu zaten ahaha
Mx7 de iyi değil diyorlar 8 i çıkarmasınlar![]()
Genel yorumlar Mx6 dan çok fark yok diyorlar. Fiyat 1.5 katımx7 yi almanyada laboratuvar ortamı vari bir yerde test eden bildiğim bir bilgisayar sitesi var. Türkiyede satılmayan macunları bile test ediyolar ve macunu test ettikleri ortam cpu gpu değil
Mikroskobik görüntü altında ve bazı press makinaları gibi mekanizmalarda hem pump outunu hem malzeme içeriğini hemde termal iletkenliğini test ediyolar.
Hatta her macun cpuya uygun olduğu gibi gpuya uygun olmadığına dair puanlamalar bile yapıyolar. Ben tabloya bakmıştım mx-7 açık ara thermwl grizzly gibi dişli rakiplerinden bile daha iyi not almıştı.
Bende deneyeceğim yaz iyice gelsin havalar ısınsın bi mx-7 nin tadına bakmak lazım
Mx-7 nin kötü çıkacağını hiç sanmıyorum
tf7 gibi kıvamı sanırımMx6 beton gibi valla sürerken baya uğraştırdı spatulayla zor yaydım