Hocam sonradan eklediğim gibi kroniklere dikkat etmek lazım onu geçtim şuanda volkswagen tarafında fiyatlar çok yükseldi. Borç bittikten sonra yükseltmek...
O bütçede Clio / i20 mantıklı bence tabikide Alman konforunu sağlamazlar ama günü kurtarırlar. Kredi varsa ödenip sonrasında C segmente geçilmesi daha...
Hocam imzada da yazıyor ama yine tam bileşenler aşağıdaki şekliyle; 650w ile besleyebilyorum. Psu'dan bir bobin sesi geliyor ama 3060 kullandığımda da...
Çok haklısın sırf bu yüzden ben de dün 38 bine ince hesaptan 5070 trio çektim, biz de biliyoruz 30kya galax, inno, gigabyte sff almayı tasarruf etmeyi, ama...
Hocam forumda şunu kaçırıyorsunuz; her çip temelde aynı olabilir fakat sırf aynı GPU kullanılıyor diye ortaya çıkan kartların birebir aynı olacağını...
Şahsen sistemimi buna emanet edemem hocam ben, 800W kullanmak için minimum 100 bin tl'lik bir sistem kullanıldığını düşününce diğer bileşenler yerine...
Bu arkadaşların akış tablosu tam olarak şu şekilde işliyor:
Fiyatı saçma mı buldu? ➔ "Bana saçma geliyor, kimse almasın."
Alım gücü mü yetmiyor? ➔ "Bana...
bu forumda hala 10 TL'ye ekran kartı konusu açılmadığı sürece tatmin olmayacak elemanların olduğunu bilmemeniz garip adamın indirim işine yaramıyorsa konuya...
? Tane fiyatını yazmak clickbait mi oluyor siz ne tuhaf insanlarsınız la.
De bağlacını ayıramayan birinden kaliteli marka nedir ne değildir öğrenecek...