Sizlerin de böyle bir sisteme sahip olmanız dileğiyle tecrübelerimi yazıyorum. MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti OC 16 GB. Default ayarda Ryzen 5 7500F ve XPG...
Türknet kulanıcısıyım. Şuan 1000mbps alıyorum. Kendi altyapısını kullanırsan 1000 veriyor. Diğer türlü türk telekom altyapısını kullanıyor ve ttnetten daha...
Özetle RAM alırken birkaç bir şeye dikkat etmek gerekir. Ama bazen kişiden kişiye değişir.
1- CL değeri en düşük olmalı.
2- MHz değeri yüksek olmalı.
3-...
Online oyunlar için önermem.
1660 Süper gayet iyi, bir üsttü de olabilir. 2060 veya 2060 süper ama donanım arşivi kanalından bir video yayınladı. Ondan...
Merhabalar hocam ekran kartı için 6600 uygun olur. 5000 serisi amd düşünme. Çok iyiler ama çok ısınabiliyorlar mining olma durumu çok fazla var...
Hangi...
Korsan oynamak istemediğim için böyle istiyorum. 50 dolar 60 dolar çok para her ay bir tane alsam bile büyük para... Hemde yeni oyunlarda optimizasyon...
Merhabalar,
Güncel oyunların fiyatları çok yüksek. Orjinal olarak oynayabileceğim ve oyunu kiralayabileceğim belkide hesap kiralanabileceğim siteler veya...
Hocam sen burada yazılanlara bakma yok bakım masrafı yok maliyetleri. Bilmeden yazıyorlar. Konfor farkı markadan dolayı olması gayet normal. Ve polo daha...