Dorske

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Dorske
      Dorske, Termal macun konusunda yardım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam birde sizi bulmuşken sorayım, sizce 9070xt yanına işlemci olarak 7800x3d yakışır mı yoksa x3d'ye takılmadan başka bir işlemci mi bakayım? bu aralar...
    • Dorske
      dokunma zaten garantiyi uçururlar, aklında olsun garantisi dolunca termal macunla yenileme sakın, attığım ürünü al. İşlemci için mx7 > mx6
    • Dorske
      söylediğiniz bu değil mi? https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermalright-tf7-12-8-w-mk-2g-fiyati,1241130298.html ben bunu almayı düşünüyordum...
    • Dorske
      ekran kartının garantisi varken onu değiştirmek mantıklı değil demişlerdi ondan dokunmayı düşünmüyorum, saedce işlemci için termal macun almayı düşünüyorum.
    • Dorske
      yani öyle aşırı fark etmiyorsa sıkıntı yok mx6 vb alabilirim, sadece oyun için kullanıyorum pcyi
    • Dorske
      tf7 dedikleriniz ne oluyor? peki işlemciden işlemciye değişiyormu mx mantığı? r5 7500f var şuanda
    • Dorske
      Dorske, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Termal macun konusunda yardım. başlıklı bir konu açtı.
      Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?
    • Dorske
      Dorske, ❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      son membranım logitech'di ondan sonra aula aldım 500'e bir daha da yüzüne bakmadım valla ndjkgndfkljdfg
    • Dorske
      Dorske, ❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tek tekerlekli bisiklet vs f18 misali
    • Dorske
      Dorske, Kulaklığı nasıl iade edebilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yani yinede giyilen kıyafetin bile böyle bir ambalaj olayına takılmadan iade olabilmesi ama bir kulaklığın iade olmaması çok garibime gitti, dediğim gibi...
    • Dorske
      hocam göndermeden önce temizledim, öyle bozmak etmek gibi değil narin bir şekilde temizledim hatta parmak izi bile bırakmadım. yani gönderdikleri gibi iade...
    • Dorske
      bittik desene, neyse bakalım artık teknik servise gönderir merhamet dileniriz. diğer türlü para gg.
    • Dorske
      hocam peki hem thh'ye hemde teknik servise başvursam? ikisi de 1 ay gibi sürüyor hangisinden pozitif gelirse ona yönelsem oluyor mu?
    • Dorske
      hocam o zaman bu cayma hakkı ne işe yarıyor ki? kıyafet bile giyildikten sonra iade edilebiliyor kulaklık monitör edilmiyor çok garip.
    • Dorske
      aynı şekilde teknik servisten iade raporu alıp öyle göndermemi istediler, artık teknik servisin merhametindeyim. 1774464730 Superlux markası kulaklığın...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,717
Üyeler
192,779
Son üye
berkeeyupoglu
Geri